Filip & Nano
- PyzowePany
- Agilisowy Rezydent
Re: Filip
Rewelacja <zakochana>
- Luinloth
- Agilisowy Rezydent
I tak najlepiej jak masz łaciatego kota, bo wtedy na czarnych rzeczach widać białe kociwłosy, a na jasnych czarne <lol>sandra pisze:Kamila pisze:ale kociowłoski na sweterkach to białe miałyście, no nie <mrgreen> <lol> <lol>![]()
![]()
ja tam przyszłam z taką ilością kremowego kociwłosa w swetrze, że odróżnienie pozostałych kolorów było praktycznie niemożliwe <lol>
zużywam mnóstwo klejących rolek, ale na swetry to nic nie pomaga :-> w pracy wyskubuje manualnie <lol>
Na szczęście jak skończyły się upały, to kociwłosa jakby mniej, już nie muszę codziennie czarnych dżinsów rolkować

- Ballofhappiness
Filipku czy to właśnie rozpoczął się miesiąc, w którym spodziewasz się rodzeństwa? 8-)
Jako ukochany starszy braciszek powinieneś jeszcze kilka razy sprawdzić czy maluszka nie będą atakować storczyki i tym podobne potwory. <lol>
Jako ukochany starszy braciszek powinieneś jeszcze kilka razy sprawdzić czy maluszka nie będą atakować storczyki i tym podobne potwory. <lol>
- sandra
- Agilisowy Rezydent
Sprawdza, kupiłam mu trawę w doniczce i codziennie przewraca <lol> Były tez próby zaciągnięcia jej pod łóżko <mrgreen>Ballofhappiness pisze:Filipku czy to właśnie rozpoczął się miesiąc, w którym spodziewasz się rodzeństwa? 8-)
A Nano przyjdzie dopiero w grudniu

- sandra
- Agilisowy Rezydent
Dobrze Ci <mrgreen> Ja od wzięcia Filipa na rece na 5 sekund muszę rolkowac sie cała od stop do główLuinloth pisze:I tak najlepiej jak masz łaciatego kota, bo wtedy na czarnych rzeczach widać białe kociwłosy, a na jasnych czarne <lol>sandra pisze:Kamila pisze:ale kociowłoski na sweterkach to białe miałyście, no nie <mrgreen> <lol> <lol>![]()
![]()
ja tam przyszłam z taką ilością kremowego kociwłosa w swetrze, że odróżnienie pozostałych kolorów było praktycznie niemożliwe <lol>
zużywam mnóstwo klejących rolek, ale na swetry to nic nie pomaga :-> w pracy wyskubuje manualnie <lol>
Na szczęście jak skończyły się upały, to kociwłosa jakby mniej, już nie muszę codziennie czarnych dżinsów rolkować

- Ballofhappiness
Sama słodycz <serce>. Doniczka pod łóżko, no no... Muszę szybko uciekać z tego wątku bo Fado podłapie ten pomysł
Filip ma rację, dopiero południe. Jakie wstajemy? Poleżcie jeszcze. <lol>
My dzisiaj leżymy do 14, a później ćwiczymy ostro. <lol>

Filip ma rację, dopiero południe. Jakie wstajemy? Poleżcie jeszcze. <lol>
My dzisiaj leżymy do 14, a później ćwiczymy ostro. <lol>