Xavier vel Wedel & Ives
- Beate
- Agilisowy Rezydent
Re: Xavier vel Wedel & Ives
Sandra Ives to n 21 33. Nie wiem czy jest jasny, czy ciemny. Jakoś nigdy się nad tym nie zastanawiałam
. Ja też nigdy wcześniej na żywo nie widziałam czarnego pręgowanego. Pierwszy czarnuch, którego widziałam na żywo to mały Ives'ik, chwilę potem tata Ivesa . Na zdjęciach pewnie trochę inaczej to wygląda niż na żywo. Cóż musisz do nas przyjechać, żeby naocznie stwierdzić stopień czerni Ives'ka <lol> Dla mnie to czarnuch jest i tyle <serce>
- sandra
- Agilisowy Rezydent
Mi się wydawał jasny, bo porównywałam do Alfredo Jacob's Ladder*CZ <mrgreen> O o, naocznie byłoby najlepiej porównać <mrgreen> <lol> <zakochana>Beate pisze:Sandra Ives to n 21 33. Nie wiem czy jest jasny, czy ciemny. Jakoś nigdy się nad tym nie zastanawiałam. Ja też nigdy wcześniej na żywo nie widziałam czarnego pręgowanego. Pierwszy czarnuch, którego widziałam na żywo to mały Ives'ik, chwilę potem tata Ivesa . Na zdjęciach pewnie trochę inaczej to wygląda niż na żywo. Cóż musisz do nas przyjechać, żeby naocznie stwierdzić stopień czerni Ives'ka <lol> Dla mnie to czarnuch jest i tyle <serce>
- Beate
- Agilisowy Rezydent
Ale i Alfredo na jednych zdjęciach ma bardzo mocne, czarne znaczenia, a na innych jasne, prawie czekoladowe. Zobacz >>>TUTAJ<<<
- Szopi
- Hodowca
- Hodowla: Mikołówka*Pl
Przepraszam Beatko za spam zdjęciowy i zaśmiecanie wątku, ale troszkę w temacie n 21 33, to mój dzieciak, Kaszmirek
Zdjęcie w naturalnym świetle, oddaje dokładnie jak ten kolor wygląda na żywo.
Zdjęcia z wczesnego lata, futerko wygrzane, więc zaryzykuję stwierdzeniem, że teraz po wymianie futra na zimowe, jest jeszcze ciemniejszy
tak, że ten tego, murzyn, Ivciu, z Ciebie to śnieżynka prawie

Zdjęcia z wczesnego lata, futerko wygrzane, więc zaryzykuję stwierdzeniem, że teraz po wymianie futra na zimowe, jest jeszcze ciemniejszy

- sandra
- Agilisowy Rezydent
Szopciu, dzieki za zdjecia
śliczny jest Kaszmirek <serce>
Rzeczywiście ciemny w porównaniu do Iveska <lol> Tak własnie sobie ten kolor wyobrażałam
zobaczymy jak kolejny forumowy pręgowany Murzyn wyrośnie <mrgreen>
Przepraszam za <offtopic> I zeby juz nie śmiecić, prześle głaski i buziaki na dobranoc dla Pana Czekoladki <serce> I Śnieżynka <serce>
Rzeczywiście ciemny w porównaniu do Iveska <lol> Tak własnie sobie ten kolor wyobrażałam
Przepraszam za <offtopic> I zeby juz nie śmiecić, prześle głaski i buziaki na dobranoc dla Pana Czekoladki <serce> I Śnieżynka <serce>
- Beate
- Agilisowy Rezydent
Hej, Szopi
Sprawczyni czarnego w moim domu się objawiła <lol> .
Jaki Kaszmirek jest piękny <serce> Zawsze mi się zresztą bardzo podobał <mrgreen>
On ma dodatkowo wzorki na ciele <zakochana> , Ives jest jakby przesypany czernią na tułowiu. Faktycznie, że przy Kaszmirku Ives jest śnieżynkiem. Wcale mnie to nie martwi, a wydawał mi się taki czorny <lol>
Sprawczyni czarnego w moim domu się objawiła <lol> .
Jaki Kaszmirek jest piękny <serce> Zawsze mi się zresztą bardzo podobał <mrgreen>
On ma dodatkowo wzorki na ciele <zakochana> , Ives jest jakby przesypany czernią na tułowiu. Faktycznie, że przy Kaszmirku Ives jest śnieżynkiem. Wcale mnie to nie martwi, a wydawał mi się taki czorny <lol>
- Fusiu
- Agilisowy Rezydent
Uwielbiam te kolorki <serce>
Ives jest piękny już teraz, a rośnie jak szalony <zakochana>
Ives jest piękny już teraz, a rośnie jak szalony <zakochana>
- MoniQ
- Agilisowy Rezydent
O mamo, to jest Kaszmirek?
Ten mały, malutki Kaszmirunio?
<zakochana>
A co do min chłopaków to u nas takie sytuacje zawsze są okraszone dialogiem: -Kociaki, co robicie? - Broimy.
<lol> <lol>
Uwielbiam <serce>

A co do min chłopaków to u nas takie sytuacje zawsze są okraszone dialogiem: -Kociaki, co robicie? - Broimy.
<lol> <lol>
Uwielbiam <serce>
- Truskawka
- Agilisowy Rezydent
Zobaczyłam Kaszmirka i umarłam. Jaki dziki kocur. <zakochana>
Chłopaki maja bezcenne miny.
Chłopaki maja bezcenne miny.
- asiak
- Agilisowy Rezydent
Jaki ogon u Kaszmirka <shock> O mamciu :-) Śliczny cały, i ogon, i Kaszmirek <zakochana>