Koci świat wg Śnieżki, Fiony & Mruczki

Zapraszam do prezentacji Waszych kotów, wszelakiej maści, rasy i pochodzenia :)
Zablokowany
Awatar użytkownika
maga
Hodowca
Hodowla: KRABRIKA*Pl
Kontakt:

Post autor: maga »

Wspaniały ten plac zabaw :)
Awatar użytkownika
asiek
Agilisowy Rezydent

Post autor: asiek »

maga pisze:Wspaniały ten plac zabaw :)
To samo chciałam powiedzieć i ważne jest że kociaste lubią z niego korzystać. :kotek:
Awatar użytkownika
jasminka
Agilisowy Rezydent

Post autor: jasminka »

Full wypas <ok>
Awatar użytkownika
Sonia
Agilisowy Rezydent

Post autor: Sonia »

Mi się też bardzo podoba Twój drapak, tyle możliwości mają kociaki, że aż się im chce bawić i wylegiwać na nim. Kociaki też przesłodkie. Pewnie, jak wracasz z pracy, to już żadnego telewizora nie potrzebujesz. Masz kino na żywo 4D. Fotki też superowe <klaszcze>
Awatar użytkownika
Elwira

Post autor: Elwira »

Yola pisze:Tak sobie policzylam miejsca lezace i mi wyszlo, ze spokojnie mozesz na nim pomiescic jeszcze ze 3 koty <mrgreen>
Swietne masz te kociaki, tak sobie je ogladam te fotki i sama nie wiem, ktory najfajniejszy, chyba tez bym chciala miec wszystkie. Musialabym tylko wyeksmitowac meza z lozka, bo przy trzech kotach nie byloby dla niego miejsca <lol>

Marze o nowym drapaku dla Alicii, bo ten ktory kupilam okazal sie straszna tandeta :-/ Ten twoj wyglada na taki fajny, stabilny i trwaly, daje kotom tyle mozliwosci do zabawy.
hihi :) :) a możę i miejsca na drapaku jest :) :) ale dwa razy tyle kotów, to by mnie wykończyły.... <diabeł> to są małe diabełki, strusie pędzi wiatry, właśnie teraz tak biegają że wolę się nie ruszać z miejsca bo mają pościągane obrożę to nie usłyszę jak biegną i znowu może być wypadek :-x ....
Na wolnym z nimi próbujemy spać, ale zwykle się nie da, bo zaczynają się bawić o 3ciej lub 4tej nad ranem :-x NARAZIE MĄŻ SIĘ MIEŚCI W ŁÓŻKU BO KOTKI MAŁE JESZCZE ;)....
Drapak kupiłam firmy ARMARKAT (to jest firma niemiecka) także powinnaś znaleźć taki są w różnych kolorach, bo widzę że mieszkasz w Niemczech???? www.armarkat.de
http://www.armarkat.com/classic-cat-tre ... rod_5.html
Awatar użytkownika
Elwira

Sonia pisze:Mi się też bardzo podoba Twój drapak, tyle możliwości mają kociaki, że aż się im chce bawić i wylegiwać na nim. Kociaki też przesłodkie. Pewnie, jak wracasz z pracy, to już żadnego telewizora nie potrzebujesz. Masz kino na żywo 4D. Fotki też superowe <klaszcze>
Racja :) telewizora mi nie trzeba :) nawet nie mam czasu... o np teraz mąż mi położył chipsy koło laptopa a mała już niucha i głowe włożyła do opakowania.
Mało że telewizora nie potrzebuję to ogrzewania też nie muszę włączać ;) jak się kładę zmęczona na łóżko po pracy to zaraz jedna się wyłoży po jednej stronie, druga na nogi, trzecia po drugiej stronie, i ciepło jak od grzejnika ;)....
Awatar użytkownika
Sonia
Agilisowy Rezydent

Post autor: Sonia »

No to masz super. Zazdroszczę takich nałóżkowych kotków. Moje są cudne, ale uważają, że najlepiej je podziwiać na odległość, a z czułościami to się nie powinno przesadzać. Chyba się nie doczekam kota w łóżku wtulonego do mnie.
Awatar użytkownika
Elwira

Polowanie na Mruczkę i Mruczusiowe pozy ;)!!!

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Awatar użytkownika
Dracanka

Post autor: Dracanka »

Wszystkie trzy dziewczyny śliczne! Choć przyznam,że moja ulubienica jest..biała <mrgreen>
Awatar użytkownika
Kamiko
Hodowca
Hodowla: Mazuria*PL
Kontakt:

Post autor: Kamiko »

Ja też jak oglądałam zdjęcia to sobie pomyślałam ale ta Elwira zmyślna, taki rozwojowy drapak fundnęła kotom :-D
Zablokowany