Koci świat wg Śnieżki, Fiony & Mruczki
- maga
- Hodowca
- Hodowla: KRABRIKA*Pl
- Kontakt:
- Sonia
- Agilisowy Rezydent
- Elwira
hihiYola pisze:Tak sobie policzylam miejsca lezace i mi wyszlo, ze spokojnie mozesz na nim pomiescic jeszcze ze 3 koty <mrgreen>
Swietne masz te kociaki, tak sobie je ogladam te fotki i sama nie wiem, ktory najfajniejszy, chyba tez bym chciala miec wszystkie. Musialabym tylko wyeksmitowac meza z lozka, bo przy trzech kotach nie byloby dla niego miejsca <lol>
Marze o nowym drapaku dla Alicii, bo ten ktory kupilam okazal sie straszna tandetaTen twoj wyglada na taki fajny, stabilny i trwaly, daje kotom tyle mozliwosci do zabawy.
Na wolnym z nimi próbujemy spać, ale zwykle się nie da, bo zaczynają się bawić o 3ciej lub 4tej nad ranem
Drapak kupiłam firmy ARMARKAT (to jest firma niemiecka) także powinnaś znaleźć taki są w różnych kolorach, bo widzę że mieszkasz w Niemczech???? www.armarkat.de
http://www.armarkat.com/classic-cat-tre ... rod_5.html
- Elwira
RacjaSonia pisze:Mi się też bardzo podoba Twój drapak, tyle możliwości mają kociaki, że aż się im chce bawić i wylegiwać na nim. Kociaki też przesłodkie. Pewnie, jak wracasz z pracy, to już żadnego telewizora nie potrzebujesz. Masz kino na żywo 4D. Fotki też superowe <klaszcze>
Mało że telewizora nie potrzebuję to ogrzewania też nie muszę włączać ;) jak się kładę zmęczona na łóżko po pracy to zaraz jedna się wyłoży po jednej stronie, druga na nogi, trzecia po drugiej stronie, i ciepło jak od grzejnika ;)....
- Sonia
- Agilisowy Rezydent
- Elwira
- Kamiko
- Hodowca
- Hodowla: Mazuria*PL
- Kontakt: