Filip & Nano

Zapraszam do prezentacji Waszych kotów, wszelakiej maści, rasy i pochodzenia :)
Awatar użytkownika
Luinloth
Agilisowy Rezydent

Re: Filip

Post autor: Luinloth »

Wpadłam tutaj, bo śnił mi się dzisiaj kotek kremowy (albo rudy, bo miał kolorek taki pomiędzy) i miał pyszczek dokładnie jak Twój Filipek <zakochana> A ja go tuliłam i śpiewałam mu kołysankę <lol>
Awatar użytkownika
sandra
Agilisowy Rezydent

Post autor: sandra »

Luinloth pisze:Wpadłam tutaj, bo śnił mi się dzisiaj kotek kremowy (albo rudy, bo miał kolorek taki pomiędzy) i miał pyszczek dokładnie jak Twój Filipek <zakochana> A ja go tuliłam i śpiewałam mu kołysankę <lol>
<lol> <lol> <lol>
Ja tak robie codziennie <lol> A w tym śnie kotek tez wyrywał sie i uciekał zdegustowany? <lol>
Awatar użytkownika
Luinloth
Agilisowy Rezydent

Post autor: Luinloth »

sandra pisze:
Luinloth pisze:Wpadłam tutaj, bo śnił mi się dzisiaj kotek kremowy (albo rudy, bo miał kolorek taki pomiędzy) i miał pyszczek dokładnie jak Twój Filipek <zakochana> A ja go tuliłam i śpiewałam mu kołysankę <lol>
<lol> <lol> <lol>
Ja tak robie codziennie <lol> A w tym śnie kotek tez wyrywał sie i uciekał zdegustowany? <lol>
Nie <lol>
Awatar użytkownika
sandra
Agilisowy Rezydent

Oj Ciocie, nie uwierzycie jaka mam ciężka niedziele
obrazek

Tak bardzo męcząca
obrazek
Awatar użytkownika
asiak
Agilisowy Rezydent

Post autor: asiak »

Ojej, Filipku współczuję, kto by wytrzymał takie wygibasy przez całą niedzielę <lol>
Oj, biedny ty... <lol> Ciocia przesyła wirtualne głaski dla biednego koteczka :kotek: :kotek: :kotek:
Awatar użytkownika
fado123
Agilisowy Rezydent

Post autor: fado123 »

Filipku przyjedz do don diego on też strasznie się nudzi razem się ponudzicie ,a ciocia wycałuje twój najsłodszy pyszczek ,jesteś the best <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce>
Awatar użytkownika
sandra
Agilisowy Rezydent

Ciociu Marto... Pancia cos coraz cześciej mowi ostatnio o jakims drugim kocie <strach> Dobrze wiedzieć, ze jak juz mi przywiezie tego dzieciaka do domu i go nie polubię, to moge spakować moje ulubione tuńczyki, myszki i wędki w walizeczkę i pojechać do Ciebie <lol>
Awatar użytkownika
oleena

Post autor: oleena »

Rozkoszniaczek <zakochana>
Awatar użytkownika
Kasik
Agilisowy Rezydent

Post autor: Kasik »

Po tak męczącej niedzieli w tak wykanczajacej pozycji na bank jakąś rehabilitacja plus fizykoterapia będą konieczne <lol> <lol> <lol>

Filipku, nie możesz się tak przemęczac, zbieraj siły bo małe tornado tuż tuż :kotek:
Prześliczny jest <serce> <serce> <serce> <serce> <serce>
Awatar użytkownika
Lelka

Post autor: Lelka »

Filipku jak ja się tylko trochę tak powykręcam jak Ty, to wszystko mnie tak boli, że w ogóle się nie dziwię, że zmęczony jesteś <zakochana> <zakochana> <zakochana>
Zablokowany