Moje rosyjskie słoneczka
- Luinloth
- Agilisowy Rezydent
Re: Moje rosyjskie słoneczka
Trzymam <ok>
- Kamila
- Agilisowy Rezydent
i ja potrzymam <ok> <ok> <ok> <ok> <ok> <ok>
- asiak
- Agilisowy Rezydent
Coraz bardziej utwierdzam się w przekonaniu, że koopka Majuni poza kuwetą, to problemy zdrowotne. Teraz zaczynam łączyć pewne fakty, które do tej pory uznawałam za normalne. Może się mylę i nie ma to znaczenia. Przede wszystkim konsystencja koopki Maji całkowicie inna niż Kacperka, i zapach zdecydowanie różny. Majuni koopki są śmierdzące "inaczej"
I te dwa fakty według mnie mogą świadczyć o tym, że coś z brzuszkiem jest nie tak
Dziewczyny jutro wybieramy się do lekarza i mam pytanie do Was znających się. Gdyby wet kazał nam zmienić karmę, to na co się nie skusić. Czy według Was zmiana karmy jest wskazana? Jeśli tak to jaka? W tej chwili od dłuższego czasu jedzą PoNa kurczak z ryżem i dwa razy w tygodniu maleńka puszeczka mokrego.
I te dwa fakty według mnie mogą świadczyć o tym, że coś z brzuszkiem jest nie tak
Dziewczyny jutro wybieramy się do lekarza i mam pytanie do Was znających się. Gdyby wet kazał nam zmienić karmę, to na co się nie skusić. Czy według Was zmiana karmy jest wskazana? Jeśli tak to jaka? W tej chwili od dłuższego czasu jedzą PoNa kurczak z ryżem i dwa razy w tygodniu maleńka puszeczka mokrego.
- Miss_Monroe
- Moderator
Nie zmienia się karmy po omacku
, najpierw należy zrobić badania, aby ustalić co się dzieje i gdzie leży problem.
- asiak
- Agilisowy Rezydent
Lenko, tak badania będziemy robić to oczywiste. Ale skoro tak piszesz, to może nie będzie nam nic wciskał przed badaniamiMiss_Monroe pisze:Nie zmienia się karmy po omacku, najpierw należy zrobić badania, aby ustalić co się dzieje i gdzie leży problem.
- Miss_Monroe
- Moderator
Nie zgadzaj się na zmianę karmy bez wyników badań, wyniki badań dopiero dają wskazówkę co dalej robić, a wciskanie karmy dobrej "na wszystko" i przy każdej okazji bez badań aby zarobić jak najwięcej przez weterynarzy jest niestety dobrze znane.
- asiak
- Agilisowy Rezydent
Dokładnie o tym myślałam LenkoMiss_Monroe pisze: a wciskanie karmy dobrej "na wszystko" i przy każdej okazji bez badań aby zarobić jak najwięcej.
Zobaczę jutro, jak to jest z tym naciąganiem u mojego weta
- MoniQ
- Agilisowy Rezydent
I ja trzymam mocno kciuki za Majunię <ok> <ok>
Półeczki super

Półeczki super
- fado123
- Agilisowy Rezydent
Też trzymam kciuki bardzo mocno za majunie <ok> <ok> <ok> <ok> <ok> <ok>
- yamaha
- Genius Loci
Ja nie pomoge oczywiscie, ale od dawien dawna na forum jak kupka u kota jest za rzadka i brudzi pupe, to czesto radzimy zmiane karmy....
Moze po prostu ta karma jej nie sluzy, stad bole brzuszka, rzadkawa kupa i robienie siku obok kuwety....
Moze po prostu ta karma jej nie sluzy, stad bole brzuszka, rzadkawa kupa i robienie siku obok kuwety....