On dokładnie taki jest <mrgreen> Cudownie mięciutki <zakochana> Maga nazywa taka miękkość zajęczym futrem <lol> Pewnie miałby za futro zero punktów na wystawie, ale dla mnie własnie takie jest cudowne <mrgreen>MoniQ pisze: Filipciu jest piękny i wygląda że jest taaaaki mięciutki, że normalnie chce się dotknąć monitora<zakochana>
![]()
![]()
Filip & Nano
- sandra
- Agilisowy Rezydent
Re: Filip
- Fusiu
- Agilisowy Rezydent
Filipek z robalem! <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana>
Kocham go <serce> <serce> <serce> <serce> <serce>
<lol> <lol> <lol> subtelne zainteresowanie hahahah
Kocham go <serce> <serce> <serce> <serce> <serce>
<lol> <lol> <lol> subtelne zainteresowanie hahahah
- alakin
sandra pisze:On dokładnie taki jest <mrgreen> Cudownie mięciutki <zakochana> Maga nazywa taka miękkość zajęczym futrem <lol> Pewnie miałby za futro zero punktów na wystawie, ale dla mnie własnie takie jest cudowne <mrgreen>MoniQ pisze: Filipciu jest piękny i wygląda że jest taaaaki mięciutki, że normalnie chce się dotknąć monitora<zakochana>
![]()
![]()
Maga taką miękkość nazywa dooopnym futerkiem <lol> <lol> <lol>
A to takie mięciutkie puszyste króliczki <serce>
- fado123
- Agilisowy Rezydent
Filip ! czemu Ty jesteś taki zaje......sty ?! nie mogę na to patrzeć <diabeł> zacałowałabym go na śmierć <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce>
- BabaJaga
- Agilisowy Rezydent
No właśnie! Szkoda kasy na kocie zabaweczki. Lepiej zakupić kilka par gatek dla pańcia. Tylko koniecznie z dużą ilością sznureczków, frędzli i koroneczek. Jak mu nie przypadną do gustu, to misiek z wielką chęcią je skasuje <lol> <lol> <lol> <lol> <lol> <lol>