Alicia

Zapraszam do prezentacji Waszych kotów, wszelakiej maści, rasy i pochodzenia :)
Zablokowany
Awatar użytkownika
Elwira

Post autor: Elwira »

Yola pisze:Jakos musze zyc z tym ciezarem babcienstwa <lol>
Dobrze, ze jest teraz ze mna, juz jej zaden kocur nie zbalamuci ;-))

A kiedy dzisiaj poszlysmy sie pomiziac do sypialni (jak to brzmi ;-)) ) to weszla mi na brzuch, traktorzyla i mnie udeptywala <klaszcze>
<rotfl> hihi, widzę że śmiesznie u Ciebie, muszę częściej odwiedzać tę stronkę, bo nawet temat o dzieciach się pojawił :) ;) może ja też odpowiem komuś na raz następny, że mam trzy córki :) :) :] hehehe... szkoda tylko że rodzice się nie nabiorą, tam to już czekają na wnyki i wciąż się dziwią że nic nie słychu i nie widu :]...

co do drapaka, to powinnaś go znaleźć u siebie bo widzę że w Niemczech mieszkasz???
www.armarkat.de to jest stronka niemiecka, ale ja po niemiecku nie umiem ;P więc może dlatego nie mogę znaleźć...
znalazłam na takiej ogólnej stronce, gdzie się reklamują jak sprzedają produkty za granicę:
http://www.armarkat.com/classic-cat-tre ... rod_5.html
sama już nie pamiętam dokłądnie jak ja kupiłam to, ale poprostu na angielskiej stronce sie ogłaszali, i dostałam tak jak pisało na stronce (już nie pamiętam czy to był tydzień czy dwa), bez problemu, dostawa do domu.
Może tam znajdziesz co dla swojej pięknej Alicji :)
Ps: czytałam i oglądałam ostatnie zdjęcia, i muszę przyznać że to chyba podszywana Mama Alicji ;) bo Alicja jest sto razy ładniejsza :), i dzieci faktycznie do niej podobne, śliczne :)
Gratuluję " Babciu" ;)
Awatar użytkownika
Yola
Kontakt:

Post autor: Yola »

Moi rodzice juz zaakceptowali fakt, ze wnukow z mojej strony sie nie doczekaja, kiedy ostatnio byli u nas z wizyta nawet moja mama mowila do kota "Chodz do babci" <lol>
Tak, mieszkam w Niemczech, drapak kupowalam w Zooplusie, poprzedni tez, ale tamten byl zrobiony z lepszych materialow, ten aktualny jest duzo gorszy. Jakos mi nawet nie przyszlo do glowy poszukac sklepow internetowych z drapakami :-(

Jak widac ponizej, Alicia na szczescie wdala sie w tatusia, mamusie widzialam na zywo, przy odbiorze Alicii, byla mila, przytulasta, ale wole moja Alicie :kotek:

Mama - Gracia
Obrazek

Tatus - Findus
Obrazek
Awatar użytkownika
Sonia
Agilisowy Rezydent

Post autor: Sonia »

Faktycznie Alicja to cały tatuś jest :-)
Awatar użytkownika
manita
Agilisowy Rezydent
Kontakt:

Post autor: manita »

Sonia pisze:Faktycznie Alicja to cały tatuś jest :-)
jest ładniejsza :-D
Awatar użytkownika
Elwira

Post autor: Elwira »

Alicja jest przepiékna, jadna z tych kotów co mówié zwykle, ze takie futerko daje jej tyle gracji i wdziéku :) :) :kotek:
mały królik

Post autor: mały królik »

Yola, historia z wnukami świetna <mrgreen> a jeśli ciężko ci być babcią to pomyśl, że Twoja mama została już prababcią <mrgreen> u mnie rodzice też już pytają jak tam wnusia, zawsze jak rozmawiamy ;-))
Awatar użytkownika
Pliszka

Post autor: Pliszka »

Alicia pięknie wyszła na avatarowym zdjęciu - to hipnotyzujące spojrzenie <zakochana>
Awatar użytkownika
Dracanka

Post autor: Dracanka »

Pliszka pisze:Alicia pięknie wyszła na avatarowym zdjęciu - to hipnotyzujące spojrzenie <zakochana>
też podoba mnie się <serce>
Awatar użytkownika
Yola
Kontakt:

Post autor: Yola »

Ciesze sie z tych komplementow, jakby Alicia po mnie urode odziedziczyla <lol>
Awatar użytkownika
Sonia
Agilisowy Rezydent

Post autor: Sonia »

Yola pisze:Ciesze sie z tych komplementow, jakby Alicia po mnie urode odziedziczyla <lol>
No nie na darmo się mówi, że zwierzaki upodabniają się do właścicieli <lol>
Zablokowany