Don Diego Luna-Gatto*PL
- MoniQ
- Agilisowy Rezydent
Re: Don Diego Luna-Gatto*PL
Udał Ci się synuś <zakochana> <serce> <zakochana> <serce>
- fado123
- Agilisowy Rezydent
Oj tak udał mi się udał <mrgreen> <serce>
- oleena
Prześliczny jest <zakochana> Będzie z niego kawał kota, bo już teraz wygląda bardzo dorodnie. Czym Ty go karmisz, przyznaj się <yamaha>
- fado123
- Agilisowy Rezydent
Ha ha ha tak jak już kiedyś pisałam drożdżami <lol>oleena pisze:Prześliczny jest <zakochana> Będzie z niego kawał kota, bo już teraz wygląda bardzo dorodnie. Czym Ty go karmisz, przyznaj się <yamaha>
- Kamila
- Agilisowy Rezydent
no ja też daję drożdże Lulutkowi, i jakoś tak nie rośnie <lol> coś nas oszukujesz Faduśfado123 pisze:Ha ha ha tak jak już kiedyś pisałam drożdżami <lol>oleena pisze:Prześliczny jest <zakochana> Będzie z niego kawał kota, bo już teraz wygląda bardzo dorodnie. Czym Ty go karmisz, przyznaj się <yamaha>
- fado123
- Agilisowy Rezydent
Ja oszukuje a w życiu <rotfl> wiesz Ty nasz dziewczynkę one zawsze mniejsze <mrgreen>
- Ballofhappiness
Uwielbiam takie ogromne doopalki <mrgreen>
Nasz maluch chyba też ma predyspozycje do tego, żeby kiedyś doopka wylewała się na boki. Nie mogę się doczekać
DD idealny masz kształt, wiesz? <mrgreen>
Nasz maluch chyba też ma predyspozycje do tego, żeby kiedyś doopka wylewała się na boki. Nie mogę się doczekać
- fado123
- Agilisowy Rezydent
Don dziękuje bardzo i chodzi dumny jak paw <mrgreen> <serce>Ballofhappiness pisze:Uwielbiam takie ogromne doopalki <mrgreen>
Nasz maluch chyba też ma predyspozycje do tego, żeby kiedyś doopka wylewała się na boki. Nie mogę się doczekać![]()
- BabaJaga
- Agilisowy Rezydent
Bo od drożdży rośnie tylko mięsień "piwny", a te tylko u chłopaków są! <rotfl> <rotfl> <rotfl>Kamila pisze:no ja też daję drożdże Lulutkowi, i jakoś tak nie rośnie <lol> coś nas oszukujesz Faduśfado123 pisze:Ha ha ha tak jak już kiedyś pisałam drożdżami <lol>oleena pisze:Prześliczny jest <zakochana> Będzie z niego kawał kota, bo już teraz wygląda bardzo dorodnie. Czym Ty go karmisz, przyznaj się <yamaha>
- fado123
- Agilisowy Rezydent
no ja też daję drożdże Lulutkowi, i jakoś tak nie rośnie <lol> coś nas oszukujesz Faduś
[/quote]
Bo od drożdży rośnie tylko mięsień "piwny", a te tylko u chłopaków są! <rotfl> <rotfl> <rotfl>[/quote]
oooo Babojago sugerujesz że mój miś jest gruby? <rotfl>
Bo od drożdży rośnie tylko mięsień "piwny", a te tylko u chłopaków są! <rotfl> <rotfl> <rotfl>[/quote]
oooo Babojago sugerujesz że mój miś jest gruby? <rotfl>