Xavier vel Wedel & Ives
- Becia
- Agilisowy Rezydent
Re: Xavier vel Wedel & Ives
Utknięty Kubuś Puchatek Boski jest <mrgreen> <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana>
- Yolla
- Agilisowy Rezydent
Czy ja już mówiłam, ze kocham tego Czarnego Grubcia <zakochana> <zakochana> <zakochana>
- Beate
- Agilisowy Rezydent
Nawet jak nie mówiłaś, to ja to wyczuwam :-)Yolla pisze:Czy ja już mówiłam, ze kocham tego Czarnego Grubcia <zakochana> <zakochana> <zakochana>
Dziewczyny, bardzo miłe są Wasze słowa
- BabaJaga
- Agilisowy Rezydent
No faktycznie! Jakby się tam zakleszczył <shock> <mrgreen>maga pisze:Wyglada jak utkniety Kubuś puchatek hihi <lol>
- Beate
- Agilisowy Rezydent
Spokojnie :-) tam jest dużo miejsca, jeszcze i Wedelek zmieściłby tam głowę. Z dołu to tak wygląda <strach>
Ostatnio na schodach pod sufitem jest jego ulubiona miejscówka. I właśnie taka poza <lol> . Ogarnia z niej cały salon, a w dzień jeszcze to, co za oknem. O ile coś tam widzi
Ostatnio na schodach pod sufitem jest jego ulubiona miejscówka. I właśnie taka poza <lol> . Ogarnia z niej cały salon, a w dzień jeszcze to, co za oknem. O ile coś tam widzi
- BabaJaga
- Agilisowy Rezydent
A to spryciarz! Znalazł niezłą czatownię. <mrgreen> <mrgreen> <mrgreen>
- dagusia
Ty czarnuchu gdzies Ty ta glowe tam wsadzil? Haha <lol>
Widzisz Beatko, gdyby koty mogły mówić, wiedziałabyś wszystko co się dzieje dookoła domu. To takie kudlate, kochane podgladacze <serce> pewnie myślal, że jak zerknie z boku schodów to go nie zauważa <rotfl>
Rośnie chłopak, rosnie <serce>
Widzisz Beatko, gdyby koty mogły mówić, wiedziałabyś wszystko co się dzieje dookoła domu. To takie kudlate, kochane podgladacze <serce> pewnie myślal, że jak zerknie z boku schodów to go nie zauważa <rotfl>
Rośnie chłopak, rosnie <serce>
- Fusiu
- Agilisowy Rezydent
<zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana> jeeejjjj jaki on piękny! I jakie ma pysio słodkie! <zakochana> <zakochana> <zakochana>
Moje koty też lubią zerkać ze schodów
Moje koty też lubią zerkać ze schodów
- Neta
Cześć kochane chłopaki <zakochana> <zakochana> Ale się ciocia za wami stęskniła <roll>
Ives szalony jak cudnie w tej swojej dziupli obserwatorium wygląda <lol> <serce>
A Wedelka coś mało Beatko <suchy> Chociaż ta czekoladowa gruszeczka kilka stron wstecz doskonale zaostrza apetyt <mrgreen> Schrupałabym jak nic <roll>
Głaski proszę przekazać od cioci
Ives szalony jak cudnie w tej swojej dziupli obserwatorium wygląda <lol> <serce>
A Wedelka coś mało Beatko <suchy> Chociaż ta czekoladowa gruszeczka kilka stron wstecz doskonale zaostrza apetyt <mrgreen> Schrupałabym jak nic <roll>
Głaski proszę przekazać od cioci
- Beate
- Agilisowy Rezydent
Wszystkie głaski przekazane <mrgreen>
Anetko, Wedelek nie bardzo chce się lansować, zostawia to Iveskowi <lol>
Anetko, Wedelek nie bardzo chce się lansować, zostawia to Iveskowi <lol>