Bolek i Lolek i ich domek

Zapraszam do prezentacji Waszych kotów, wszelakiej maści, rasy i pochodzenia :)
Awatar użytkownika
Fusiu
Agilisowy Rezydent

Re: Bolek i Lolek i ich domek

Post autor: Fusiu »

Ruda jedzie do nowego domku w poniedziałek. Czeka na nią ciepły dom, niewychodzący, zabezpieczony. Moi sąsiedzi mają ją gdzieś, tak jak zawsze.

To już mój drugi podopieczny, który będzie miał lepsze życie. Ruda ze swoim charakterem zasługuje na to. To ufny kot, tak ufny jak żaden mi znany. Kocham ją i będzie mi jej bardzo brakować. Dała nam Farcika i Alfę z Agiliskiem. Oby teraz było jej jak w bajce :kotek:

Zaraz zrobię jej sesję, aby mogła się z nami pożegnać
Awatar użytkownika
Malena

Post autor: Malena »

Asiu to ogromne szczęście dla Rudej, a jak znam życie na jej miejsce pojawią się inne potrzebujące kocie biedy, bo one wiedzą u kogo szukać pomocy <serce>
Awatar użytkownika
fado123
Agilisowy Rezydent

Post autor: fado123 »

<mrgreen> Bardzo się ciesze ,super że będzie miała domek dla którego będzie tylko ona się liczyć <mrgreen>
Awatar użytkownika
Fusiu
Agilisowy Rezydent

Malena pisze:Asiu to ogromne szczęście dla Rudej, a jak znam życie na jej miejsce pojawią się inne potrzebujące kocie biedy, bo one wiedzą u kogo szukać pomocy <serce>
Zdaję sobie z tego sprawę, dlatego muszę znaleźć domek dla Stefana. Ogłoszenia są już wszędzie. A sam Stefan jest u mnie w azylu. Pierwszą tabletkę na odrobaczone zwymiotował mi. Jutro muszę jakoś inaczej ją podać niż prosto do pysia <hm>
Awatar użytkownika
agniecha
Agilisowy Rezydent

Post autor: agniecha »

Asiu :roza: Ruda zasłużyła na ciepły i bezpieczny dom :kotek: i dla Ciebie <pokłon> <pokłon> <pokłon> :kiss:
Awatar użytkownika
Fusiu
Agilisowy Rezydent

Moja kochana. Jeszcze nie wie, że ktoś ją pokochał tak, jak na to zasługuje. Nowa mamusia czeka, ale ja będę Cię mieć zawsze w sercu. Razem z Farcikiem

obrazek

<serce>
Awatar użytkownika
Ula
Agilisowy Rezydent

Post autor: Ula »

:kotek: zasłużyła !
Awatar użytkownika
woitek i ela

Post autor: woitek i ela »

Fusiu pisze: Pierwszą tabletkę na odrobaczone zwymiotował mi. Jutro muszę jakoś inaczej ją podać niż prosto do pysia <hm>
Asiu daj mu tabletkę zaklejoną w pastę odkłaczającą. My tak aplikujemy i jakoś to idzie. <roll>
Awatar użytkownika
asiak
Agilisowy Rezydent

Post autor: asiak »

Asieńko, Tobie żal rozstawać się z Rudziudką i doskonale to rozumiem... łezka mi się zakręciła w oku.
Trzeba spojrzeć na to z innej strony, będzie miała swój prawdziwy dom, swoich ludziów. Tak jak piszesz, w pełni na to zasłużyła :kotek: :kotek: :kotek:
Ty Asiu bardzo, bardzo dużo dla niej zrobiłaś... :kiss:
Asieńko, a będziesz miała możliwość odwiedzania Rudziudkiej?
Awatar użytkownika
Fusiu
Agilisowy Rezydent

Stefan odrobaczony! Uff. Zjada po 4 saszetki dziennie i całą furę suchego. Oczka już zadbane. Czekam na kogoś, kto go pokocha. To malutka kuleczka. Myślę, że ma około 4 miesiące. Mój post o adopcji udostępniło już, dzięki towarzystwu opieki nad zwierzętami, ponad 50 razy.

obrazek

W tym pomieszczeniu mieszkali już Bolek i Lolek, później Farcik, trojaczki a teraz Stefanek.
Proszę o kciuki za nowy dom dla Stefana. Po wzmocnieniu go muszę go wypuścić, bo nie może siedzieć sam w piwnicy. Tak więc <ok>
Zablokowany