Witem mam na imię Basia
Już od jakiegoś czasu czytam to forum pożerając wszystkie informacje o brytusiach, których mi tu nie brakuje :-) Oglądam wasze wspaniałe kociaki i postanowiłam przedstawić wam moją przyszłą pociechę, czyli kocurka Caspra, który już jutro zamieszka z nami, moja radość jest tym większa, że wyczekałam się na niego ze 4 miesiące i oto nadchodzi ten dzień.....
Zamieszczone zdjęcia przedstawiają Caspra w hodowli
Nie mam jeszcze doświadczenia w temacie brytków ale też mi się tak zdaje, że jak na trzy miesięczne kocie tej rasy to jest raczej drobnej postury i chyba ma też spore uszy.... ale może się zmieni, bo nieraz widziałam na zdjęciach, że te kociaki potrafią przejść dużą metamorfozę w czasie dorastania. Nie zmienia to jednak faktu, że jest cudny i już go kocham niezależnie jaki będzie.
Przepraszam, że tak późno, dopiero weszłam na forum... Ale witam bardzo, bardzo serdecznie
Kociaczki rosną bardzo różnie i w różnym tempie. Okruszek cudny, i bikolor, czyli taki, jak mi się marzy! Też mi się wydaje, że hodowca przysłał zdjęcie Caspra młodszego, ale to nie zmienia faktu, że maluszek przeuroczy
Okruszek to nazwa która bardzo do niego pasuje a może nawet na stałe się przyjmie, tylko była by niespodzianka gdyby poszedł w ślady taty, który waży ponoć 7,5 kg
Dzisiaj jadę go odebrać więc zobaczę jak ten mój okruszek wygląda w realu. Strasznie się ciesze tym faktem ale z drugiej strony mam też strasznego stresa , dosłownie jak przed jakimś egzaminem..., żeby tylko wszystko poszło dobrze....