Bell Pretty Baloo*PL ♡ & Oreo Krabrika*PL ♡

Zapraszam do prezentacji Waszych kotów, wszelakiej maści, rasy i pochodzenia :)
Awatar użytkownika
lajtovo
Kontakt:

Re: Bell Pretty Baloo*PL ♡

Post autor: lajtovo »

MoniQ pisze:Ale dalej nie widzę części... tych ostatnich też... :(
aurora80 pisze: Ja podobnie, ale na tych które są widoczne można zobaczyć, że modelka cudna a zdjęcia przepiękne. Witamy i my :kotek:
Nie wiem czemu tak się dzieje, sprawdzałam na telefonie i na laptopie i jest OK :(
wszystkie sobie uploaduję na google photos, bo na darmowych serwerach hostingowych po jakimś czasie przepadają, można obejrzeć tutaj:
https://goo.gl/photos/hYKAsPju4R9ec5AB6

Jak ktoś ma lepszy sposób na wrzucanie to chętnie podpatrzę :(
Audrey pisze: No i muszę zapytać jaka puszka i jaki obiektyw.
BabaJaga pisze:Witam Ciebie z Bellunią na forum. :roza: Pocieszny z koteczki misiaczek. Również i mnie zachwyciły fotki. <zakochana> Też chciałabym zapytać, czym fotografujesz? :-D
hmm.. D610 + 35 1.4
Awatar użytkownika
lajtovo
Kontakt:

Post autor: lajtovo »

Oj, nie wyszedł mi ten mój wątek. Taka wtopa na początek :(((( ;-(
Ale do trzech razy sztuka - tym razem wgrałam zdjęcia na swój własny serwer.
Czy wszystkim się wyświetla?
lajtovo pisze:No cześć wszystkie forumowe kotki i ich człowieki! <zakochana>

Ami w swoim kremowo-czekoladowym wątku wywołała do tablicy swoją młodszą siostrzyczkę. A więc to chyba czas, żeby przedstawić Wam kolejnego Baloosia w progach tego forum - Bell Pretty Baloo PL i tym samym oficjalnie się przywitać <serce>

obrazek

Bell przyjechała do nas z Baloosiowa, gdzie w wypełnionym miłością domku, mieszkała i dorastała przez pierwsze cztery miesiące swojego życia. Gdy po nią przyjechaliśmy pożegnała się grzecznie ze swoją mamusią, rodzeństwem i ukochaną mamusią Sylwią i sama zapakowała się do transporterka :kotek:

obrazek

Duża w tym wszystkim zasługa Nety i jej słodyczy - Ami i Egonka. To dzięki niej trafiłyśmy na Baloosiowo. I dzięki niej jesteśmy też tu. Dlatego też Neta została okrzyknięta Chrzestną naszego misia :D A tak Bellutek podgląda starszą siostrzyczkę i jej braciszka na instagramie

obrazek

Po przyjeździe Bell wyruszyła na zwiedzanie nowego domku odkrywając wszystkie jego zakamarki :-o

obrazek

obrazek

Już po kilku godzinach od przyjazdu głośno traktorzyła i mocno się tuliła.. <zakochana> <zakochana> <zakochana> Bo to taki miziak niesłychany jest :kotek: <zakochana>

obrazek

obrazek

obrazek

Jak każdy bryś bardzo kocha spać <serce>

obrazek

obrazek

bawić się na swoim drapaczku..
obrazek

obrazek

obrazek

leżeć w pudełeczkach..

obrazek

polować na piórka i myszki..

obrazek

obrazek

szczególnie te od Chrzestnej <3

obrazek

a także pozować do zdjęć <mrgreen> :foto:

obrazek

obrazek

Bell pozdrawia i mruczy wszystkim miłej niedzieli :kotek:
lajtovo pisze:Bellutka jest zdziwiona tymi wszystkimi miłymi słowami i bardzo za nie i za miłe przyjęcie dziękuje <zakochana>

obrazek

I ja również dziękuje za dobre słowa dotyczące moich zdjęć. Muszę przyznać, że fotografia jest moją wielką pasją i uwielbiam wszystko uwieczniać, szczególnie tego szkraba <gwiżdże> <mrgreen>
Awatar użytkownika
Limonka
Agilisowy Rezydent

Post autor: Limonka »

Śliczny ten Wasz dzwoneczek, taki jaśniutki i króciutkie futerko <serce>
Zdjęcia super, będziecie mieli świetne pamiątki z dorastania :-)
Awatar użytkownika
sandra
Agilisowy Rezydent

Post autor: sandra »

Teraz widac wszystkie zdjecia :) piękne sa <serce>
sprobuj z elektroda, tam chyba nie znikają zdjecia (elsa używa od początku i wszystko jest, ja dołączyłam pare miesiecy pozniej i tez zdjecia nie poznikały jeszcze )
http://obrazki.elektroda.pl/index.php
Awatar użytkownika
Neta

Post autor: Neta »

No pięknie... spóźnialska ciotka załapała się dopiero na trzecią stronę :hidden:
Na całe szczęście zdążyła szybciutko odwiedzić Bellutkę w nowym domku, wymiziać i wycałować :kotek: i poganiać z wędką póki Myszeczka jeszcze malutka jest <serce>

Strasznie ale to strasznie się cieszę, że mam mały udział w Waszym szczęściu Kasiu :kiss: Chociaż zdecydowanie większy ma Amisia <zakochana> I wiem doskonale ile radości i cudownych chwil przed Wami <serce> Gratuluję raz jeszcze oficjalnie tutaj, witam na forum <mrgreen> I życzę by Dzwoneczek rozjaśniał zawsze Wasze dni i nieustannie powodował uśmiech na twarzach <serce>

Bellutku ciocia mizia za uszkiem :kotek: <zakochana>
Władzę w domku już przejęłaś <mrgreen> Rządź niepodzielnie, tak jak rządziłaś z siostrzyczką i braciszkami w Baloosiowym domku <serce>

Mam nadzieję, że ten filmik z moich odwiedzin w Baloosiowie w połowie września, będzie tu miłym wspomnieniem :-)
Bellutka to najprawdopodobniej ten pierwszy kotek wspinający się na oparcie kanapy...<roll> ... albo ten drugi ciemno niebieski <roll>
Awatar użytkownika
Neta

Post autor: Neta »

O zdjęciach nic nie mówię... Ty wiesz doskonale co myślę <serce> <pokłon> <pokłon> <pokłon> <serce>

Ale to poproszę do ramki <mrgreen>
lajtovo pisze:Duża w tym wszystkim zasługa Nety i jej słodyczy - Ami i Egonka. To dzięki niej trafiłyśmy na Baloosiowo. I dzięki niej jesteśmy też tu. Dlatego też Neta została okrzyknięta Chrzestną naszego misia :D A tak Bellutek podgląda starszą siostrzyczkę i jej braciszka na instagramie

obrazek
Awatar użytkownika
Kamila
Agilisowy Rezydent

Post autor: Kamila »

Jakie słodkie ping pongi <zakochana> <zakochana> Cchiałabym mieć kiedyś takie stadko w domu <roll>
Awatar użytkownika
elwiska3
Agilisowy Rezydent

Post autor: elwiska3 »

Witaj słodki Dzwoneczku :kwiatek:
Awatar użytkownika
Beate
Agilisowy Rezydent

Post autor: Beate »

Jakie rozbrykane pchełeczki <serce>