Poidła automatyczne, fontanny
- Dorszka
- Administrator
- Kontakt:
Re: Poidła automatyczne, fontanny
Ciurkanie można regulować, kapelusik na samej górze się przekręca, i w tek sposób zmniejsza bądź zwiększa strumień, żeby nawet przy pełnej misce woda spływała po słupie <mrgreen>
- GOSIA
W Tchibo jest Poidło-fontanna przecenione z 129,95 zł na 99,99 zł -23% - Oszczędzasz 29,96 zł
https://www.tchibo.pl/poidlo-fontanna-p400093452.html
https://www.tchibo.pl/poidlo-fontanna-p400093452.html
- joakar
Dziewczyny, czy ta fontanna z kwiatkiem u Was też czasami głośno buczy? Moja zazwyczaj jest cichutka, ale są momenty, ze jakoś tak bardziej ją słychać.
Poza tym Gilbert po kilku godzinach ją zaakceptował i chętnie z niej pije, nie porzucił też picia z misek, więc jestem bardzo zadowolona.
Poza tym Gilbert po kilku godzinach ją zaakceptował i chętnie z niej pije, nie porzucił też picia z misek, więc jestem bardzo zadowolona.
- agniecha
- Agilisowy Rezydent
Nie buczy :-)
- joakar
To nie wiem co z moją jest nie tak. <oops>
- agniecha
- Agilisowy Rezydent
Ja bym ją rozłożyła i złożyła jeszcze raz . Może coś źle dociśnięte albo nie styka , a jak nie pomoże to rozłożyłabym " do cna" bo silniczek chyba podobny do tego w Drinkwell 360 .
- joakar
Spróbuję tak zrobić po pracy. :-)
- Kamila
- Agilisowy Rezydent
U mnie LK buczy jak już jest za mało wody, to wtedy dolewam albo wymieniam wodę.
- Danusia
- Agilisowy Rezydent
No tak jakby tu napisać <roll>
Piewsza doba z fontanną ala kwiatek fajnie
Druga doba zaczyna buczeć Paulina jak się położyła nie dała rady wytrzymać ,więc zaczęłą walczyć z pompką i fontanną ,a ponieważ doświadczenie my dość szerokie juz mamy nie miała problemów żeby rozłozyć ,złożyć itd nic to nie pomogło
Przeszukałam net identycznej pompki nie ma
Mamy nadzieję ,ze dzisiaj zatrudnimy naszego osobistego pana złotą rączkę ( męża ktorego nie było w weekend) mamy kilka pompek od różnych fontan więc zobaczymy co wymyśli .
Poidło fajnie bardzo wygląda, fajnie woda leci ,ale pompka jest bardzo delekatna i kiepskiej jakości :-) mam porównanie z innymi pompkami :-) no i sie zbój nachlipał.
- joakar
Też w drugiej dobie zaczęło buczeć. Dolewanie/wymiana wody pomagały na krótko. I ma teraz takie serie, raz jest cichutka a raz buczy nieźle. Kota to nie zniechęca. Nam tez nie przeszkadza, bo stoi w kuchni na dole, ale boję się, że ona się przegrzewa i padnie.
Ale sama rozkręcać pompki nie będę, poproszę ojca. Najwyżej będzie na niego. <mrgreen>
Ale sama rozkręcać pompki nie będę, poproszę ojca. Najwyżej będzie na niego. <mrgreen>