My tez mamy nadzieje, ze jeszcze wiele setek stron przed nami
Ale muszę wam uzmysłowić, ze życie z takim małym krabrikowym kotkiem nie jest łatwe...
zęby nauczyłam sie juz myc w wannie, bo Nanuś lubi osuszać futerkiem umywalkę i spac w niej jak w rozecie
Jak sie obudzi, to trzeba go miziac i miziac miziaj mnie, miziaj po brzuszku, o tak
jeszcze szyja!
podoba mi sie
Wychodzę z wanny, odpisuje tylko szybko na smsa, a tu kot zasypia mi na stopie <lol>
zabralas mi moja stope, to ja zabieram Twojego kapcia
cóż to za pieszczoszkowaty kotełek <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> i jaki pomocny, umywalkę osuszy, stopy i kapcie ogrzeje <lol>
No Sandra tylko współczuć ja nie wiem jak Ty sobie dajesz z tym radę , jakbyś potrzebowała pogadać czy coś to wiesz pisz <lol> ale ja też zauważyłam ukrytą reklamę Perwolu czy tak można ?
fado123 pisze:No Sandra tylko współczuć ja nie wiem jak Ty sobie dajesz z tym radę , jakbyś potrzebowała pogadać czy coś to wiesz pisz <lol> ale ja też zauważyłam ukrytą reklamę Perwolu czy tak można ?
Raczej antyreklamę <lol> To perwol do białego, a Nankowi białego zostało troche juz tylko na brzuchu <lol> Poza tym cały brudny <mrgreen>
fado123 pisze:No Sandra tylko współczuć ja nie wiem jak Ty sobie dajesz z tym radę , jakbyś potrzebowała pogadać czy coś to wiesz pisz <lol> ale ja też zauważyłam ukrytą reklamę Perwolu czy tak można ?
Raczej antyreklamę <lol> To perwol do białego, a Nankowi białego zostało troche juz tylko na brzuchu <lol> Poza tym cały brudny <mrgreen>
<lol> <lol> <lol> <lol> <lol> <lol> , ja tam dużo białego widzę <lol> <lol> <lol>
Co za czujny kot! Gdzie nie spojrzysz, wszędzie zajęte. Nawet bez rezerwacji okupuje. <rotfl>
Uwielbiam takich spryciarzy. <zakochana> <zakochana> <zakochana>