Drogie Ciocie, gdzie proponujecie postawić budkę dla kotka? Kupiłam Liluszce budkę big filzi http://www.zooplus.pl/shop/koty/legowis ... dki/374427 i coś mój mały gad nie koniecznie się nią zachwycił Włazi do niej, posiedzi, ale nie układa się do snu. Co więcej nie spodziewalam się takich rozmiarów budki. Czy lepiej ja postawić na podłodze, gdzieś na wysokości czy moze w jakimś kącie? Póki co stoi na kanapie.
Jak tam Wasze kotki zniosły huki sylwestrowe. Moj biedny Liluszek latał po całym domu i szukał kryjówki gdzie by nie grzmiało i błyskało W zeszłym roku zdecydowanie lepiej zniosła te wystrzały. Biedulka Szkoda mi tych biednych zwierząt w Sylwestra, u mnie z 40 min. strzelali, jak na wojnie
Kamila pisze:Jak tam Wasze kotki zniosły huki sylwestrowe. Moj biedny Liluszek latał po całym domu i szukał kryjówki gdzie by nie grzmiało i błyskało W zeszłym roku zdecydowanie lepiej zniosła te wystrzały. Biedulka Szkoda mi tych biednych zwierząt w Sylwestra, u mnie z 40 min. strzelali, jak na wojnie
U nas akurat spokojnie, Kaliska najpierw oglądała fajerwerki a potem zasnęła snem kamiennym przy oknie.... Mordiimuś był troszkę mniej spokojny, ale paniki też nie było, chyba nawet mu się czerwone race podobały....
Strasznie biedne te zwierzaki, wszystkie... i domowe, i dzikie...