Widziałam go niedawno, ale nie zaczepiłam na nim wzroku na dłużej. Myślę, że w odpowiednim mieszkaniu mógłby się całkiem fajnie prezentować i że może niejeden kot by go polubił (coś mi mówi, że moja Arya też). Raczej dla drobnych kotków.
Cena jest jednak zdecydowanie za wysoka, dokładnie tyle samo co do grosza kosztuje porządny, potężny Natural Paradise XL Premium. Patrzę teraz na w/w, stojący w moim salonie, i jakoś nie wymieniłabym go na to drzewko
Ja uważam, że ten drapak jest paskudny, jak przeglądałam nowości w sklepie to od razu rzuciła mi się cena w oczy <lol> Dla mnie to jakiś absurd, aby coś takiego tyle kosztowało <shock> Za tą kwotę można kupić fajną podstawę z rozetą, półki na ścianę i jeszcze zostaną jakieś pieniądze.
Witam,
Mam do was pytanie odnośnie materiałów u Rufiego. Obecny drapak mam z kostki i po dwóch latach wygląda jak nowy. Teraz chciałbym nowy drapakdo sypialni dla nowej księżniczki i zastanawiam się nad materiałem typu Flock.
Ma ktoś może jakieś doświadczenia z tym materiałem? Wydaje się być bardziej miękki, łatwiejszy w czyszczeniu.
Dziękuję za wszelkie opinie.
Pozdrawiam.