Mój Brono i nasza Izar od Tymabri*PL
- fado123
- Agilisowy Rezydent
Re: Mój Brono i nasza Izar od Tymabri*PL
Piękna ta Twoja miłość <zakochana> <zakochana> <zakochana>
- MoniQ
- Agilisowy Rezydent
Bronulek <zakochana>
Taką zazdrość to ja rozumiem, najgorzej to jak u nas Mordimuś domaga się pieszczot i się ładuje na kolana a wtedy Kalinka tylko popatrzy z takim wyrzutem, że człowiek nie wie co z rękami zrobić... i z tym kotem na kolanach

Taką zazdrość to ja rozumiem, najgorzej to jak u nas Mordimuś domaga się pieszczot i się ładuje na kolana a wtedy Kalinka tylko popatrzy z takim wyrzutem, że człowiek nie wie co z rękami zrobić... i z tym kotem na kolanach
- margita
- Agilisowy Rezydent
dokładnie ... <lol> <lol> <lol>
Bronuś to taka wredota jest ... jak Izarka znajdzie sobie miejscówkę, to on następnym razem szybko ją zajmuje ... wtedy młoda też tak patrzy z wyrzutem na niego ... no ale szuka wtedy kolejnej miejscówki ... i tak na okrągło.
Generalnie jest bardzo cierpliwa jeśli chodzi o Bronka <lol>
Ale za to wtedy, jak on się nie spodziewa - łaputkiem go pacnie ... zwłaszcza z wysokości jak jest na moich kolanach, a on niżej o moje nogi się ociera i jakby chciał powiedzieć "wyrzuć ją z kolan, wyrzuć ... "
ona wtedy pac, pac po jego głowie <lol> <lol> <lol>
Bronuś to taka wredota jest ... jak Izarka znajdzie sobie miejscówkę, to on następnym razem szybko ją zajmuje ... wtedy młoda też tak patrzy z wyrzutem na niego ... no ale szuka wtedy kolejnej miejscówki ... i tak na okrągło.
Generalnie jest bardzo cierpliwa jeśli chodzi o Bronka <lol>
Ale za to wtedy, jak on się nie spodziewa - łaputkiem go pacnie ... zwłaszcza z wysokości jak jest na moich kolanach, a on niżej o moje nogi się ociera i jakby chciał powiedzieć "wyrzuć ją z kolan, wyrzuć ... "
ona wtedy pac, pac po jego głowie <lol> <lol> <lol>
- yamaha
- Genius Loci
Jak Ci nie starcza kolan, Margitko, to ja moge ostatecznie ewentualnie i z przyjazni do Ciebie sie poswiecic i jednego Twojego kotka przyjac <gwiżdże> <gwiżdże> <gwiżdże>
Ja do NIEBIESKICH jestem przyzwyczajona, wiec sama rozumiesz, ze wybor nasuwa sie sam <gwiżdże> <gwiżdże> <gwiżdże>
Tym bardziej, ze u nas 4 kolana do dyspozycji, rozne rzeczy juz na nich byly, na moich nie tak dawno nawet ZELAZKO, ale KOTA to tam nie uswiadczysz
Ja do NIEBIESKICH jestem przyzwyczajona, wiec sama rozumiesz, ze wybor nasuwa sie sam <gwiżdże> <gwiżdże> <gwiżdże>
Tym bardziej, ze u nas 4 kolana do dyspozycji, rozne rzeczy juz na nich byly, na moich nie tak dawno nawet ZELAZKO, ale KOTA to tam nie uswiadczysz
- margita
- Agilisowy Rezydent
oj ... nie wiesz co mówisz ... <mrgreen>
jak Ci takie 8 kg na kolanach siądzie, rozłoży się ... to kocią pupę masz pod cyckami a ogon pod samym nosem ...
aaa ... i jeszcze wbite pazury co by z tych kolan nie spaść ...
jak Ci takie 8 kg na kolanach siądzie, rozłoży się ... to kocią pupę masz pod cyckami a ogon pod samym nosem ...
aaa ... i jeszcze wbite pazury co by z tych kolan nie spaść ...
- yamaha
- Genius Loci
Jednak mnie nie przekonalas, SKUSILABYM SIE CHETNIE <zakochana> 
- margita
- Agilisowy Rezydent
no to dla Ciebie ... <mrgreen>yamaha pisze:Jednak mnie nie przekonalas, SKUSILABYM SIE CHETNIE <zakochana>

<serce>
- yamaha
- Genius Loci
Brzuuuuuuuuuuuusio <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana>
- margita
- Agilisowy Rezydent
taaaa .... brzusio to on ma ... <lol>
w jego języku ta pozycja oznacza "daj mi coś dobrego do jedzenia, no daj ... proszę ... "
w jego języku ta pozycja oznacza "daj mi coś dobrego do jedzenia, no daj ... proszę ... "
- Becia
- Agilisowy Rezydent