pudel? ;)aaGaa pisze:Dziewczyny obiecuję wstawię ! oczywiście jak przetrwam akcję strzyżenie <lol>
W planie mamy obcięcie nr 2 czyli ogon zostaje cały, łepetynka i i częściowo łapki - zobaczymy jak to wyjdzie w trakcie ...
Niko
-
Re: Niko
-
Niestety plan nie wypalił "pudla" jeszcze nie ma musieliśmy odłożyć wizytę przez naszych budowlańców a teraz pani fryzjerka na urlopie póki co potarganiec ma się doskonale i wyleguje się godzinami na balkonie w międzyczasie driftując po chałupie z Nikulcem <lol>
-
Bry wieczór Ciocie
Wszystkiego zdrowego dla Was i dla Waszych Kocich Skarbów <serce> w Nowym Roku :-)
My tradycyjnie odkurzamy w naszym wątku <mrgreen> N&N bez zmian lenistwo przeplatane chwilowym driftem po chałupie <lol> Nikicia nadal w pełnym ofutrzeniu- tym razem już na 100% do wiosny, wtedy już musowo lwicę z niej trzeba zrobić- na zimę odpuściliśmy, bo lubi panna się wietrzyć na balkonie- obawiałam się by brak futra nie przyczynił się do przeziębienia. Niko jak to Niko moja kochana przylepka <serce> drepta przy mnie jak cień i tylko czeka by się wtulić i wywalić brzucha do kiziania i całowania- nawet w tej chwili pisze ze mną posta :-)
Czy u Was też choinka jest wielką kocią miłością? Kurcze... nie mam sumienia jej rozebrać bo koty jak zahipnotyzowane - śpią, ganiają się pod nawet jedzenie najlepiej pod nią smakuje
Zdjęcia u nas marnej jakości z telefonu bo jakoś ostatnio brak totalnie weny na aparat - oczywiście temat przewodni... hehehe.
Pozdrawiamy serdecznie N&NiA :*
Wszystkiego zdrowego dla Was i dla Waszych Kocich Skarbów <serce> w Nowym Roku :-)
My tradycyjnie odkurzamy w naszym wątku <mrgreen> N&N bez zmian lenistwo przeplatane chwilowym driftem po chałupie <lol> Nikicia nadal w pełnym ofutrzeniu- tym razem już na 100% do wiosny, wtedy już musowo lwicę z niej trzeba zrobić- na zimę odpuściliśmy, bo lubi panna się wietrzyć na balkonie- obawiałam się by brak futra nie przyczynił się do przeziębienia. Niko jak to Niko moja kochana przylepka <serce> drepta przy mnie jak cień i tylko czeka by się wtulić i wywalić brzucha do kiziania i całowania- nawet w tej chwili pisze ze mną posta :-)
Czy u Was też choinka jest wielką kocią miłością? Kurcze... nie mam sumienia jej rozebrać bo koty jak zahipnotyzowane - śpią, ganiają się pod nawet jedzenie najlepiej pod nią smakuje
Zdjęcia u nas marnej jakości z telefonu bo jakoś ostatnio brak totalnie weny na aparat - oczywiście temat przewodni... hehehe.
Pozdrawiamy serdecznie N&NiA :*
- yamaha
- Genius Loci
Kudlate wlochate biale CUUUUUUUUUUUDO <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana>
UWIELBIAM <serce> <serce> <serce> <serce> <serce>
Co za futro <zakochana> , chyba pol dnia na pielegnacji spedzacie, co ? <lol>
(ale widze, ze z oczkami nadal walczycie )
-
yamaha pisze:Kudlate wlochate biale CUUUUUUUUUUUDO <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana>
Yam z futrem tragedii nie nie ma, duuuużo pomaga Niko - przydybie Kocipucha i wylizuje namiętnie <lol> niestety przez to często się zakłacza - no nie mogę za chorobcię go tego oduczyć
Fakt faktem codziennie ją grzebieniem potraktuję i widzę,że to nawet lubi pod warunkiem, że czesanie brzucha trwa szybko <mrgreen>
Jeśli chodzi o oczy, to też bez tragedii - myję jej te oczy co 3 max 4 dni, codziennie suchą chusteczka przecieram- oczy u persa niestety takie są ze względu na plaskaty pyszczek i króciutkie kanaliki łzowe ciągle mokre i to mokro się utlenia dając właśnie taki brązowy efekt- nic z tym się nie da zrobić, owszem są specjalistyczne pudry wybielające ale czy jest sens paćkać jej toto skoro nie jest "wystawowa" ? Dla nas jest i tak najpiękniejsza <serce> Z kosmetyków do oczu, na stałe dla niej zagościły 2 specyfiki: Show Tech No More Tear Stains- tym właśnie jej przemywam futerko oraz hery soin des yeux żel do oczu i zażółceń też mega super.