Tosia i Tofik Montegri*PL - wspaniały T-Team :)
- Grudge_84
Re: Tosia i Tofik Montegri*PL - wspaniały T-Team :)
Ooo super filmik <ok> dziękujemy :-)
Jakie to były małe kuleczki <zakochana>
Obstawiam że to małe to Tosia:
A ten jegomość co ma prążki na sobie to Tofik... bo ogólnie ma taką zdziwioną minę później :-> ale może to być też któryś z braci.. na 99% chłopak :-)
Ale tu chyba potrzebna jest ekspertyza Magdy :->
Jakie to były małe kuleczki <zakochana>
Obstawiam że to małe to Tosia:
A ten jegomość co ma prążki na sobie to Tofik... bo ogólnie ma taką zdziwioną minę później :-> ale może to być też któryś z braci.. na 99% chłopak :-)
Ale tu chyba potrzebna jest ekspertyza Magdy :->
- Limonka
- Agilisowy Rezydent
ja też tą wspinającą się na drapak kulkę obstawiałabym jako Tosię, po pysiu i spojrzeniu :-)
A reszta nie mam bladego pojęcia, poza Kurkumą oczywiście
A reszta nie mam bladego pojęcia, poza Kurkumą oczywiście
- Montegri
- Hodowca
- Kontakt:
Jak fajnie nie pamiętałam Ania, że nagrywałaś Sissi pięknie się zapowiadała, wciąż to widzę mimo upływu czasu
Kurkumka łatwa do rozpoznania <lol> jeszcze taka mała <serce> już wtedy chwyciła za serce naszą Limonkę :-)
no, chyba muszę jej założyć oficjalny fanklub <lol>
Aniu masz rację co do Tosi, ale ona była wyjątkowym maluchem i nie sposób jej pomylić,
zresztą Limonka poświęciła jej sporo uwagi
Niestety pomyłka - ten duży zabawowy malec, którego wskazałaś to nie jest Tofik tylko Tiger.
A Tofiś.... to ten wariat w kocyku <lol> <lol>
Kurkumka łatwa do rozpoznania <lol> jeszcze taka mała <serce> już wtedy chwyciła za serce naszą Limonkę :-)
no, chyba muszę jej założyć oficjalny fanklub <lol>
Aniu masz rację co do Tosi, ale ona była wyjątkowym maluchem i nie sposób jej pomylić,
zresztą Limonka poświęciła jej sporo uwagi
Niestety pomyłka - ten duży zabawowy malec, którego wskazałaś to nie jest Tofik tylko Tiger.
A Tofiś.... to ten wariat w kocyku <lol> <lol>
- Limonka
- Agilisowy Rezydent
Zapowiadała? Znaczy że zbrzydła? <lol> <lol> <lol>Montegri pisze: Sissi pięknie się zapowiadała, wciąż to widzę mimo upływu czasu
Fajnie tak sobie poprzypominać jakie były te nasze miśki jako małe kulki. Teraz żałuję, że wcześniej nic nie nakręciłam...ale zawsze byłam tak zaaferowana zabawą i mizianiem że sobie o tym przypominałam już po wyjściu od Was <oops>
- Montegri
- Hodowca
- Kontakt:
zapowiadała, w sensie, że nie wyrosła na taką piękną kotkę z "brzydkiego kaczątka" :-)
może będzie okazja ją zobaczyć, choć z tymi weekendami....
ja też z przyjemnością obejrzałam słodziaczki Hannelore wszystkie rosną szczęśliwie w swoich domkach. Teraz to już poważne koty
może będzie okazja ją zobaczyć, choć z tymi weekendami....
ja też z przyjemnością obejrzałam słodziaczki Hannelore wszystkie rosną szczęśliwie w swoich domkach. Teraz to już poważne koty
- Grudge_84
No nie, taka pomyłka z mojej strony :-> ale byłam blisko
Limonka, cieszę się że uchwyciłaś oba nasze maluchy :-) ja podczas wizyty byłam tak przejęta, że ledwo parę fotek zrobiłam pod koniec <lol>
Może i poważne, ale z Tosiulki wychodzi jeszcze czasem taki mały szajbusik i urządza sobie rajdy po mieszkaniu :-) Tofik patrzy tylko na nią ze zdziwioną miną <lol>
Madziu proszę sobie też koniecznie zaplanować wizytę u nas... tak dawno Was nie było... bo Tosi i Tofikowi będzie przykro jak nie przyjedziecie...
Limonka, cieszę się że uchwyciłaś oba nasze maluchy :-) ja podczas wizyty byłam tak przejęta, że ledwo parę fotek zrobiłam pod koniec <lol>
Może i poważne, ale z Tosiulki wychodzi jeszcze czasem taki mały szajbusik i urządza sobie rajdy po mieszkaniu :-) Tofik patrzy tylko na nią ze zdziwioną miną <lol>
Madziu proszę sobie też koniecznie zaplanować wizytę u nas... tak dawno Was nie było... bo Tosi i Tofikowi będzie przykro jak nie przyjedziecie...
- Montegri
- Hodowca
- Kontakt:
no wiem, że dawno, ale domów sporo <lol>
ostatnio odwiedziliśmy Tunię i Hipolita, też z długim obiecywaniem... ale się udało
Jeśli już to najpewniejsze są wieczory w tygodniu, bo w weekendy nadganiamy prace domowe.
Ciekawa jestem Tosików, jakoś się umówimy
ostatnio odwiedziliśmy Tunię i Hipolita, też z długim obiecywaniem... ale się udało
Jeśli już to najpewniejsze są wieczory w tygodniu, bo w weekendy nadganiamy prace domowe.
Ciekawa jestem Tosików, jakoś się umówimy
- joakar
widzę, że święta udane <mrgreen>Grudge_84 pisze:B
- Grudge_84
Nie da się ukryć <lol>joakar pisze:widzę, że święta udane <mrgreen>Grudge_84 pisze:B
- Montegri
- Hodowca
- Kontakt:
a cóż to za pozycja <lol>