Liluszka
- Luinloth
- Agilisowy Rezydent
Re: Liluszka
Mój Erisior się tak samo bawi <mrgreen> i jeszcze robi przy tym takie charrr, jak ludzie robią kiedy udają że kogoś gryzą <rotfl>
- margita
- Agilisowy Rezydent
Prześliczna jest <zakochana> <zakochana> <zakochana>
przy najbliższych zakupach muszę uwzględnić wędkę ... Bronuś uwielbiał tę wędkę ...
ale teraz to tylko oczyma za nią wodzi ... i już ... na tyle w temacie ... <lol>
ale może Izuś poszaleje ... <oops>
przy najbliższych zakupach muszę uwzględnić wędkę ... Bronuś uwielbiał tę wędkę ...
ale teraz to tylko oczyma za nią wodzi ... i już ... na tyle w temacie ... <lol>
- yamaha
- Genius Loci
Plaskomordek <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana>
No cudna jest, no <serce> <serce> <serce>
No cudna jest, no <serce> <serce> <serce>
- Kamila
- Agilisowy Rezydent
Salto <strach> <shock> na szczęście dupka jej ciąży i takich akrobacji nie wyczynia <lol>beatus pisze:Ależ ona jest słodka <zakochana> zupełnie jakbm Toma widziała uganiającego się za wędką :-) nie wiem jak Twoja ale mój czasami robi salta w powietrzu <shock> a mi w tym momencie serce zamiera - czasami zapominam że ta słodka kulka to przecież kot <roll> <roll>
Piórka u nas dosyć krótki zywot mają, Liluch lubi bardzo- pogryzie, wyliże, wysmokta <lol>margita pisze:Prześliczna jest <zakochana> <zakochana> <zakochana>
- beatus
No salto <mrgreen> takie obroty wyczynia, jak małpka, że chyba wstawie jakiś filmik w jego wątek <lol>
narazie mu doopka nie ciąży, teraz nawet się zastanawiam czy nie jest za lekki. Za dużo można wyczytać na tym forum, widziałam też w innym wątku że martwisz się o wagę swojej Lilki - moim zdaniem wygląda super i nie ma powodów do niepokoju :-)
narazie mu doopka nie ciąży, teraz nawet się zastanawiam czy nie jest za lekki. Za dużo można wyczytać na tym forum, widziałam też w innym wątku że martwisz się o wagę swojej Lilki - moim zdaniem wygląda super i nie ma powodów do niepokoju :-)
- margita
- Agilisowy Rezydent
u nas te piórka też krótki żywot miały ... <lol> <lol> <lol>
ale tak dawno tej wędki nie miałam, że może wielką frajdę im zrobię ... <mrgreen>
ale tak dawno tej wędki nie miałam, że może wielką frajdę im zrobię ... <mrgreen>
- fado123
- Agilisowy Rezydent
Liluszka jest przesłodka ten jej cudny pyszczek , mój Don też piórko uwielbiał po czym się urwało i okazało się że te metalowe kuleczki są jeszcze lepsze ;)
- joakar
jaki ona ma słodki pysio <zakochana> <zakochana> <zakochana>
- PyzowePany
- Agilisowy Rezydent
Nawet jak morduje to z wyjątkowym wdziękiem <mrgreen> <zakochana> <zakochana> <zakochana>
ta filcowa budka super
! Już chciałam pisać, że odkupię może od ciebie, ale widzę że Liluszka zaakceptowała ją ostatecznie
u mnie taka budka to by zaraz pod stołem wylądowała, bo koty luuuubią pod nim spać 
ta filcowa budka super
- Kamila
- Agilisowy Rezydent
do budki gad jeden niewdzięczny się jeszcze zupełnie nie przekonał <lol> ale włazi tam od czasu do czasu, raz nawet drzemnęła, więc jest progres <lol> a jak już zupełnie pogardzi to wywiozę do Miłusia i Sońci.