Jaskier
- Kasik
- Agilisowy Rezydent
Re: Jaskier
Wygląda na urwisa <zakochana> <zakochana> <zakochana>
- Luinloth
- Agilisowy Rezydent
Kocurek szylkret to by było jak wygrana w totka, pewnie takie światło <mrgreen> Słodziak <serce>
- Kasik
- Agilisowy Rezydent
No chyba że będzie Jaskiereczka <zakochana> Na avatarku kolory wyglądają podobnie, są jaśniejsze plamy
P.S. Popros może żeby dobrze pod ogonek zajrzeli, moze się okazać, że zamieszkasz z kocią pięknością
P.S.2. Przypomniał mi się forumowy przypadek długowłosej koteczki, która po pół roku w domu okazała się być slicznym kocurkiem <lol>

P.S. Popros może żeby dobrze pod ogonek zajrzeli, moze się okazać, że zamieszkasz z kocią pięknością

P.S.2. Przypomniał mi się forumowy przypadek długowłosej koteczki, która po pół roku w domu okazała się być slicznym kocurkiem <lol>
- PyzowePany
- Agilisowy Rezydent
Hohoho chyba jednak w Xboxa razem nie pogracie, raczej zainwestuj w toaletkę z lustrem i duuużą szafę <rotfl> bo zapowiada się kobitka <mrgreen> <oops>
- agniecha
- Agilisowy Rezydent
:-) właśnie dlatego pytam :-) czy to światło , czy pod ogonkiem co zniknęło <oops>Luinloth pisze:Kocurek szylkret to by było jak wygrana w totka, pewnie takie światło <mrgreen> Słodziak <serce>
- Kasik
- Agilisowy Rezydent
Jak dla mnie kobitka bardzo prawdopodobna, chyba że są faktycznie taki rozjasnienia na pysiu <mrgreen> Dobrze, że pokój jeszcze nie wymalowany, może jednak będziesz po różową farbę jechał do casto. .. <rotfl> chociaż po minie to jak dla mnie chłopak 

- fado123
- Agilisowy Rezydent
kurcze piękny jest jakby to był szylkret to WoW <shock> <pokłon>
- Kamila
- Agilisowy Rezydent
no to teraz pewnie dałyście Markowi do myślenia, a takie ładne męskie imię wybrał <lol> <lol> <lol> <lol> Dziewczynka czy chłopak - pysio ma słodziutkie <serce> <serce> <serce> <serce>
- nmin
- Agilisowy Rezydent
Moim zdaniem kotek ma jednolity kolor sierści. Zwróćcie uwagę, że zdjęcie jest zrobione w kiepskim świetle, prawdopodobnie w blasku telewizora 

- Jaskier
- Agilisowy Rezydent
Babskie zawistne gadanie!
Z wcześniejszych zdjęć chyba wynika że gładki szary. Specjalnie wybrałem kocurka - w tym domu będą rządzić spodnie, spódnice będą w mniejszości
A farba do pokoju wybrana i kupiona - beż

Z wcześniejszych zdjęć chyba wynika że gładki szary. Specjalnie wybrałem kocurka - w tym domu będą rządzić spodnie, spódnice będą w mniejszości

A farba do pokoju wybrana i kupiona - beż

HOWGH! <mrgreen>nmin pisze:Moim zdaniem kotek ma jednolity kolor sierści. Zwróćcie uwagę, że zdjęcie jest zrobione w kiepskim świetle, prawdopodobnie w blasku telewizora