Bolek i Lolek i ich domek

Zapraszam do prezentacji Waszych kotów, wszelakiej maści, rasy i pochodzenia :)
Awatar użytkownika
ozon
Agilisowy Rezydent

Re: Bolek i Lolek i ich domek

Post autor: ozon »

Fusiu pisze:Ulka, też się zastanawiam czy komuś się prezent znudził. Druga opcja jest taka, że ktoś nie mógł znieść tego, że kotka bardzo dużo miauczy..
Ludzie bardzo często nie zdają sobie sprawy, co to tak naprawdę znaczy mieć kota, zwłaszcza niewychodzącego, i że to wcale nie jest takie "łatwe" zwierzę. Pamiętam, jaką ja byłam kiedyś ignorantką i ile musiałam się douczyć...

A jeszcze jak się taka pożądana przez większość słodka kuleczka zamieni w aktywnego kociego nastolatka...

Od nas też poleciał grosik dla kociastych. A nowa dziewczynka zjawiskowa <zakochana> Mam nadzieję, że szybko się ogarnie i znajdzie się dla niej świetny domek <ok>
Awatar użytkownika
Fusiu
Agilisowy Rezydent

Post autor: Fusiu »

Dziękuję Wam. Wstyd się przyznać, ale w tym miesiącu było krucho z jedzeniem dla maluchów, bo sporo inwestowałam w ogrzewanie domku. Jesteście niesamowite.

Gdyby przydomniaczki wiedziały, co dla nich robicie <pokłon> :kwiatek:
Awatar użytkownika
ozon
Agilisowy Rezydent

Post autor: ozon »

Fusiu pisze:Wstyd się przyznać, ale w tym miesiącu było krucho z jedzeniem dla maluchów, bo sporo inwestowałam w ogrzewanie domku.
Asia, jak słowo daję :axe: Tyle razy Cię prosimy, żebyś się odzywała w takiej sytuacji! Wiem, że to niełatwe, ale i tak :axe:
Awatar użytkownika
Danusia
Agilisowy Rezydent

Post autor: Danusia »

<roll> Kurza stopka ja to zawsze do tyłu Asiu juź lecę szukać Ciebie w historii przelewów nasz Ty koci aniele :kiss:
Awatar użytkownika
jasminka
Agilisowy Rezydent

Post autor: jasminka »

:-)
Awatar użytkownika
Danusia
Agilisowy Rezydent

Poszło <mrgreen>
Awatar użytkownika
Fusiu
Agilisowy Rezydent

Post autor: Fusiu »

Dziękuję. Nie wiecie nawet ile to dla mnie znaczy.

Taka gromadka wesoła, to duża odpowiedzialność. Jeśli w jakiś dzień brakuje mi jedzenia dla nich, to jest mi z tym niezmiernie ciężko... Nie martwcie się, rzadko się to zdarza. Czasem tylko gdy moje koty zachorują, to robi się taka gorsza sytuacja. A Magnus zadbał o mój portfel ostatnio hihi

Loluś jest też pod opieką weterynarza, bo obserwujemy ten boczek jego. Póki co wszystko jest bez zmian. Będziemy się zastanawiać, czy go operować jeśli narośl jest cały czas taka sama. Bardzo bym chciała oszczędzić mu tej sytuacji.

:kiss: :kiss: :kwiatek: :kwiatek:

Edit. Zajrzałam na konto i się wzruszyłam. Siedzę w pracy, a łzy same lecą. Jesteście niesamowite.
Awatar użytkownika
jasminka
Agilisowy Rezydent

Post autor: jasminka »

Fusiu pisze:Dziękuję. Nie wiecie nawet ile to dla mnie znaczy.

Taka gromadka wesoła, to duża odpowiedzialność. Jeśli w jakiś dzień brakuje mi jedzenia dla nich, to jest mi z tym niezmiernie ciężko... Nie martwcie się, rzadko się to zdarza. Czasem tylko gdy moje koty zachorują, to robi się taka gorsza sytuacja. A Magnus zadbał o mój portfel ostatnio hihi

Loluś jest też pod opieką weterynarza, bo obserwujemy ten boczek jego. Póki co wszystko jest bez zmian. Będziemy się zastanawiać, czy go operować jeśli narośl jest cały czas taka sama. Bardzo bym chciała oszczędzić mu tej sytuacji.

:kiss: :kiss: :kwiatek: :kwiatek:

Edit. Zajrzałam na konto i się wzruszyłam. Siedzę w pracy, a łzy same lecą. Jesteście niesamowite.
Nie becz ...zawsze mów gdy masz braki grosik do grosika i na worek karmy się uzbiera :hug:
Awatar użytkownika
manita
Agilisowy Rezydent
Kontakt:

Post autor: manita »

Wiem, że prosić o pomoc jest trudniej, niż ją dawać, ale Ty się nie szczyo- tu przecież sami swoi. Wszyscy wiemy, ile robisz dla tej kociej biedy i jak ona lgnie do Ciebie. Zawsze znajdzie się ktoś, kto w takiej sytuacji poratuje złotówką i nie będzie widział w tym nic dziwnego. Zresztą "Lolki" to takie wspólne, forumowe "po trochu są" ;-))
Awatar użytkownika
Danusia
Agilisowy Rezydent

NIc dodać nic ująć :ok:
Zawsze się podzielimy :ok: mnie tylko trzeba dodatkowo jakoś dać znać bo ja tak nie biegam po forum ,a bzika mam totalnego i Lolkowo uwielbiam razem z Tobą Asieńko <serce> :kiss: :kotek: :kotek: :kotek: :kotek: :kotek: :kotek: :kotek: :kotek:
Zablokowany