Takie pomocne kotki, a tu zaraz oskarzaja, ze to wszystko kalkulowane i z premedytacja, phi <kciukwdół>
Koko i Niunia
- yamaha
- Genius Loci
Re: Koko i Niunia
Takie pomocne kotki, a tu zaraz oskarzaja, ze to wszystko kalkulowane i z premedytacja, phi <kciukwdół>
- Kasik
- Agilisowy Rezydent
<lol> <lol> <lol> Aż dziwne, że Koko okazał się sprytniejszy przy kuli śmieciuli, u nas jednak prym wiedzie pleć żeńska, jak to w życiu, wiadomo <gwiżdże> <rotfl>
Koko cudnie zrobil samolocik, Niunki oczy kocham niezmiennie <zakochana> <zakochana>
Koko cudnie zrobil samolocik, Niunki oczy kocham niezmiennie <zakochana> <zakochana>
- BabaJaga
- Agilisowy Rezydent
"O tym, jak to koty rozwiązywały zagadki"
- Hej Niunia! Masz tu krzyżówkę do rozwiązania ze szmatławca. Podobno w nagrodę można wygrać wypoczynek pod palmami. <mrgreen>

- Genialnie! To coś dla mnie. Zatem do dzieła!
:->

- No i jak ci idzie? <gwiżdże>

- Nie podglądaj, Koko! Już czuję smak wygranej.

- Sto trzydzieści dziewięć poziomo: „Brytyjski król”… na cztery litery, pierwsza K? Hmm… <?>

- To łatwe, K-O-K-O. <idea> <lol> <lol> <lol>

-Też coś! Głupia ta krzyżówka! Do niszczarki z nią! <wsciekly>

- No i słuszna decyzja, babo! Dopiero teraz dokładniej doczytałem. Napisali (drobnym druczkiem pięć stron dalej), że ten wyjazd w tropiki już odwołany, ale w zamian jako nagrodę oferują przyprawy do grzańca. A jak ktoś wyśle dużą ilość sesemesów z odpowiedziami, to jeszcze gumę do żucia mogą dorzucić. Chłe, chłe, chłeeee…. uuu…ha, ha, ha ha, haaaaa…! <rotfl> <rotfl> <rotfl>

- W międzyczasie rozgryzę studenckie zadanie ze stereochemii. To podobno rozwija intelekt. Chrup, chrup… ech, twarda ta zagwozdka.

- No i jak ci idzie. Koko? Zęby jeszcze w komplecie? A zwoje mózgowe… rozwinąłeś już odpowiednio? <lol> <lol> <lol>

- Może jednak przerzucimy się na zagadki bardziej treściwe? Tu na bank poczujemy smak wygranej. <mrgreen>

- Hej Niunia! Masz tu krzyżówkę do rozwiązania ze szmatławca. Podobno w nagrodę można wygrać wypoczynek pod palmami. <mrgreen>

- Genialnie! To coś dla mnie. Zatem do dzieła!

- No i jak ci idzie? <gwiżdże>

- Nie podglądaj, Koko! Już czuję smak wygranej.

- Sto trzydzieści dziewięć poziomo: „Brytyjski król”… na cztery litery, pierwsza K? Hmm… <?>

- To łatwe, K-O-K-O. <idea> <lol> <lol> <lol>

-Też coś! Głupia ta krzyżówka! Do niszczarki z nią! <wsciekly>

- No i słuszna decyzja, babo! Dopiero teraz dokładniej doczytałem. Napisali (drobnym druczkiem pięć stron dalej), że ten wyjazd w tropiki już odwołany, ale w zamian jako nagrodę oferują przyprawy do grzańca. A jak ktoś wyśle dużą ilość sesemesów z odpowiedziami, to jeszcze gumę do żucia mogą dorzucić. Chłe, chłe, chłeeee…. uuu…ha, ha, ha ha, haaaaa…! <rotfl> <rotfl> <rotfl>

- W międzyczasie rozgryzę studenckie zadanie ze stereochemii. To podobno rozwija intelekt. Chrup, chrup… ech, twarda ta zagwozdka.

- No i jak ci idzie. Koko? Zęby jeszcze w komplecie? A zwoje mózgowe… rozwinąłeś już odpowiednio? <lol> <lol> <lol>

- Może jednak przerzucimy się na zagadki bardziej treściwe? Tu na bank poczujemy smak wygranej. <mrgreen>

- yamaha
- Genius Loci
K&N <zakochana> <zakochana>
"Rozgryzanie studenckich zadan z chemii" mnie rozsmieszylo do lez, BJ, czy Ty polonistka jestes ? Pracujesz jakos z jezykiem czy jak ? Skad Ci te pomysly przychodza do glowy to serio nie wiem
- Danusia
- Agilisowy Rezydent
Ale masz świetne kotki BaboJago i rewelacyjne pomysła <roll> Ferdek Kiepski mógłby Ci buty czyścić <lol>
Kapitalnie razem bawią się K&N u mnie nie do pomyślenia tzn to Kolorusiowe marzenie ale Kaluta cysarzowa z kmiotem się nie zadaje <mrgreen>
- Kamila
- Agilisowy Rezydent
- Luinloth
- Agilisowy Rezydent
Tutaj to zawsze łobuziaki mają pomysły <mrgreen>
- jasminka
- Agilisowy Rezydent
To się kociaste narobiły <rotfl>
- norka
- Agilisowy Rezydent
i nigdy się nie nudzą :-) :-) :-) a my z nimi <mrgreen> <mrgreen> <mrgreen>Luinloth pisze:![]()
![]()
![]()
Tutaj to zawsze łobuziaki mają pomysły <mrgreen>
- fado123
- Agilisowy Rezydent
<lol> <lol> <lol> <lol>
Co za inteligentne bestie <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana>
Co za inteligentne bestie <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana>