Regał świetny, jak widać można zrobić kotom radość bez narażania się na zmianę mieszkania w koci gaj
Miszka i Icunio zadowoleni <zakochana> <serce>
To własnie jedna z moich licznych wad, kompletnie nie mam pamięci do cen <lol> <lol> <lol> a już na pewno sprzed 2 lat <lol> <lol> <lol>. To chyba taki odruch obronny <roll>Malena pisze: Powiedz mi no w tajemnicy ile to cudeńko kosztowało?
Kasiu, ale to właśnie ta komoda na kuwety spędzała mi sen z powiek. Chyba sporo kosztowała a do niczego więcej poza kocim szaletem się nie nadawała. Gdyby koty jej nie zaakceptowały to klops.Kasik pisze: Oczy zamydlalas kuwetą w szafce, a tu takie cudo
Agnieszko, to fornir. Projekt mebla powinnam gdzieś miećatomeria pisze:O rany, jaka biblioteczka <shock> Genialna i piękna <zakochana> Też taką chcę!
Yollu, to lite drewno czy fornir?
Tak wolęMoniQ pisze:jak widać można zrobić kotom radość bez narażania się na zmianę mieszkania w koci gaj
Ula, jeżeli chcesz ten projekt to podaj mi email na pm. Chyba nie ma sensu zamieszczać go tutaj bo będzie mało czytelny.PyzowePany pisze:Fantastyczny regał, naprawdę jestem zachwycona co najmniej tak jak M&I <pokłon> jeśli masz gdzieś zachowany projekt to chętnie go obejrzę <mrgreen>
Plisss... W wątku o półeczkach... Proszę BARDZO, i w dodatku interesownie <pokłon>Yolla pisze:Ula, jeżeli chcesz ten projekt to podaj mi email na pm. Chyba nie ma sensu zamieszczać go tutaj bo będzie mało czytelny.PyzowePany pisze:Fantastyczny regał, naprawdę jestem zachwycona co najmniej tak jak M&I <pokłon> jeśli masz gdzieś zachowany projekt to chętnie go obejrzę <mrgreen>