Caesar Agilis Cattus*Pl
- Ula
- Agilisowy Rezydent
- Ula
- Agilisowy Rezydent
no tak,przyszło mi jakoś wytłumaczyć się z braku obłędnych fotek mojego Caesarza Wspaniałego na tle bujnej roślinności....bajewka pisze:Przepraszam, a gdzie zdjęcia z ogrodu letniego?
bardzo proszę
jednak zawiodła mnie moja intuicja i stan rzeczywisty nijak się ma do wielkich planów wiosennych:jako,że jestem posiadaczką balkonu południowo-zachodniego,więc zakupiłam rośliny "na patelnię",tyle,że "tej patelni "brak
A tymczasem na osłodę mój ciekawski Kocuś tropiący

i dlaczego znów pada?????????????

no,ale nie ma to jak w domu:wg życzenia wszystko podane pod łapkę,w stosownym szkle

ach,jaki mam porządek na moich włościach

i wreszcie mogę sobie odpocząć.....

- Dorszka
- Administrator
- Kontakt:
- Mago
- Super Admin
- Kontakt:
- Ula
- Agilisowy Rezydent
[quote="Dorszka"]Nasz kot jest WIELKI
Koniecznie muszę to tak zorganizować, żeby do Olsztyna przez Caesarskie włości przejechać!
ciekawe,że Nasz kot jest WIELKI,a Twój ma występować w kategorii POTWÓR,no bardzo ciekawe
a tak na marginesie NASZ KOT osiągnął wagę 5,15 i nie uważam,żeby straszył :-)
OCZYWIŚCIE ZAPRASZAMY WCIĄŻ I BEZ PRZERWY I BEZTERMINOWO I W OGÓLE
MAGO głaski już odebrane(nic się przed nim nie ukryje),dziękujemy
AGNIESZKO-my już tak mamy : mruczanki,przytulanki,patrzanki,mruczanki,przytulanki,patrzanki,mruczanki.............
ciekawe,że Nasz kot jest WIELKI,a Twój ma występować w kategorii POTWÓR,no bardzo ciekawe
OCZYWIŚCIE ZAPRASZAMY WCIĄŻ I BEZ PRZERWY I BEZTERMINOWO I W OGÓLE
MAGO głaski już odebrane(nic się przed nim nie ukryje),dziękujemy
AGNIESZKO-my już tak mamy : mruczanki,przytulanki,patrzanki,mruczanki,przytulanki,patrzanki,mruczanki.............
- Dorota
- Agilisowy Rezydent
Nasze zdanie jest niezmienne, Czesław jest naj........ a jakie ślepeczka mądre i łaputki takie misiowe. Och! jakbym go mogła tylko pomiziać
Ulu mam pytanko, nie Myślałaś nigdy o towarzystwie dla chłopczyka? Można mieć tylko obiekcje,że będzie bardzo zazdrosny o Twoje serduszko. <serce> On taki zakochany w Tobie <zakochana>
Ulu mam pytanko, nie Myślałaś nigdy o towarzystwie dla chłopczyka? Można mieć tylko obiekcje,że będzie bardzo zazdrosny o Twoje serduszko. <serce> On taki zakochany w Tobie <zakochana>
- Dorszka
- Administrator
- Kontakt:
Ale NASZ KOT ma już ponad rok, a Fado wczoraj skończył 7 miesięcy. W związku z tym, u NASZEGO KOTA 1/3 wagi przypada na głowę, a u mojej foki na część przciwpołożną, i zupełnie mi to nie pasuje...Ula pisze:ciekawe,że Nasz kot jest WIELKI,a Twój ma występować w kategorii POTWÓR,no bardzo ciekawe![]()
- Ula
- Agilisowy Rezydent
Dorota pisze:
Teraz to wszystkim "samym" radzę,że chyba lepiej żyć z dwoma kotami(kiedy wychodzimy kot nie zostaje sam),ale tak od razu,od początku.Teraz nie mogłabym tego zrobić ani mojemu Kocusiowi....ani sobie!!!!!!!!!!!!!! Nie lubię go zostawiać,
więc często bywamy razem tam,gdzie możemy,a tam gdzie nie możemy nie bywamy wcale.Czesiu lubi jeździć samochodem,nie boi się ruchu,ludzi.Nie wyciągam go na siłę i kiedy nie pakuje się do transportera to po prostu zostaje w domu.Nic na siłę.W końcu,jak to w Caesarstwie-Caesarz decyduje <lol>