Miot QQ - Gatta i GEC Kamaro Bluemiś*PL

Awatar użytkownika
Luinloth
Agilisowy Rezydent

Re: Miot QQ - Gatta i GEC Kamaro Bluemiś*PL

Post autor: Luinloth »

Czasami dobrze wejść później i mieć stan przedzawałowy tylko na kilka sekund <lol>
Śliczne maleństwa, niech rosną zdrowo <ok> <ok> <ok>
Awatar użytkownika
sandra
Agilisowy Rezydent

Post autor: sandra »

gratulacje :-) sliczne maleństwa, niech zdrowo rosną :kotek: :kotek: :kotek:
Awatar użytkownika
yamaha
Genius Loci

Post autor: yamaha »

Gratuluje i ja :kwiatek: :kwiatek: :kwiatek: :kwiatek:

(choc dla mnie to juz bardziej NIEUDANE chyba byc nie moga :haha: Niekudlate, poplamione i trzykolorowe :haha: )
Awatar użytkownika
Limonka
Agilisowy Rezydent

Post autor: Limonka »

Prześliczne te krówki <zakochana> <zakochana> <zakochana>
Awatar użytkownika
Dorszka
Administrator
Kontakt:

Post autor: Dorszka »

<lol> No co Ty, takie piękne kolory i FUTRA <serce>

Jesteśmy w komplecie, dziewczny już przystawione, ale mleko jeszcze nierozbujane, no i nie wszyscy załapali, o co w tym ssaniu chodzi. Najmniejsza tri, ta co mnie tak kolorkiem za serce chwyciła, od razu załapała, i siedzi przy cycu bez przerwy, wieczorem waga pokaże, czy skutecznie. Białasek o roboczym imieniu Queenie jest najmniej kumata, dokarmiłam ją jeszcze dwie godziny temu, ale ona najwyraźniej z tych księżniczek, jak nie leci, to nie będzie pracować <lol> Za to potworka, która najwyraźniej zostanie, bo jest tak upierdliwa, że nie potrafię się jej oprzeć, rośnie. To ta największa, 137 gramowa, wyszła z Gattulowej macicy jak Obcy (byłam z Gattą umówiona na cesarkę, zw względu na wiek, Gatta już się narodziła naturalnie z okładem), pani wet pękała ze śmiechu, jak mi to opowiadała, mówiła, że takie przyjście na świat jeszcze jej się nie trafiło. Jeden z rogów po wyciągnięciu "ożył", widać było, jak kociak rusza się pod spodem, wybrzuszając ściany macicy. Nacięcie, i przez otwór, łapami do przodu, wyszła własnie ta 137 gramowa potworka, wydobyła się przednimi łapkami, rozrywając worek, wyciągnęła szyjkę, wzięła oddech, i zaczęła wrzeszczeć, że niby czemu tak długo, po pełnym wydobyciu wrzeszcząc od razu zrobiła wielką kupę, i tak oznajmiła swoje przyjście na świat. Agnieszka naciska, że to ją mam zostawić <lol> To ta z "irokezem", pierwsza od lewej na zdjęciu nr 2.

Potem była stale głodna, po kolejnej butelce przypomniał mi się opis Myszy, jak może rozciągnąć się żołądek oseska w pierwszej dobie. Oj może <lol>
Awatar użytkownika
Anka
Agilisowy Rezydent

Post autor: Anka »

A ja coś czucie mam w gnatach, że zostaną wszystkie <mrgreen>
Awatar użytkownika
Dorszka
Administrator
Kontakt:

Post autor: Dorszka »

Tak powinno być, ale nie da rady :) Już dwie to szaleństwo, chociaż nowy dom Rayi się cieszy, bo ileż można czekać - są dziewczynki, będzie obiecana emerytura <mrgreen> Trzech nie dam rady ;-(
Awatar użytkownika
jasminka
Agilisowy Rezydent

Post autor: jasminka »

Dorszka pisze:Tak powinno być, ale nie da rady :) Już dwie to szaleństwo, chociaż nowy dom Rayi się cieszy, bo ileż można czekać - są dziewczynki, będzie obiecana emerytura <mrgreen> Trzech nie dam rady ;-(
Tak ,tak grunt to zdrowy rozsądek ;-)) <diabeł> <ok>
Awatar użytkownika
Anka
Agilisowy Rezydent

Post autor: Anka »

Bo my jak coś to możemy jedna zabrać z dorosłych by miejsce było dla maluchów <gwiżdże>

Nie, no żartuje. Podejrzewam, że nerwy by nie dały rady ani moje, ani Twoje Dorszko.
Dwa dokocenia w tak krótkim czasie <strach>
Mysza
Hodowca
Hodowla: Forastero*PL
Kontakt:

Post autor: Mysza »

Tak sobie właśnie pomyślałam, że tu się zaraz jakaś specjalna komisja zawiąże w sprawie kocich emerytur, żeby ratować agillisowo przed zawieszeniem ;-)
ODPOWIEDZ