Jaskier
-
Diazo
Re: Jaskier
Dawaj zdjęcia, nie trzymaj nas w niepewności <zły>
- Jaskier
- Agilisowy Rezydent
Tak, to dziś.
Jesteśmy już od godzinki w domu. Jaskier schował się pod szafką w korytarzu i co jakiś czas tak smutno miałczy że szok... Pewnie woła mamę. Nie chce jeść i pić, ma przyszykowane legowiska, wodę i karmę.
Podróż przeżył spokojnie i bezstresowo. Fotki jutro bo padam na ryj.
Jesteśmy już od godzinki w domu. Jaskier schował się pod szafką w korytarzu i co jakiś czas tak smutno miałczy że szok... Pewnie woła mamę. Nie chce jeść i pić, ma przyszykowane legowiska, wodę i karmę.
Podróż przeżył spokojnie i bezstresowo. Fotki jutro bo padam na ryj.
- yamaha
- Genius Loci
(mowie do kota, nie do Ciebie, jakby co
- Kasik
- Agilisowy Rezydent
<lol> <lol> <lol>
Coś czuję, że obaj potrzebują słów otuchy
Jak juz się wygrzebie spod szafki i co nieco pochrupie to zrób jakąś fotkę z ukrycia, żeby nie stresować syna <mrgreen>
Coś czuję, że obaj potrzebują słów otuchy
Jak juz się wygrzebie spod szafki i co nieco pochrupie to zrób jakąś fotkę z ukrycia, żeby nie stresować syna <mrgreen>
- Jaskier
- Agilisowy Rezydent
Fotka z wczoraj, na dużym zoomie, żeby nie stresować Kudłatego Syna

W nocy było miałczenie, zwiedzanie loftu
, grzebanie w kuwecie więc coś było. Teraz przeniósł się pod szafę w pokoju i jest cicho ale nic nie robię, jakby go nie było - poobstawiany miskami z wodą i karmą a ja ruszam do swoich zajęć.
Próbowałem go wywabić laserkiem ale nic nie zdziałałem i po chwili się poddałem - chyba WIE

W nocy było miałczenie, zwiedzanie loftu
Próbowałem go wywabić laserkiem ale nic nie zdziałałem i po chwili się poddałem - chyba WIE

- yamaha
- Genius Loci
Ale slodzina pod ta komoda, o ja
<pokłon> <pokłon> Za rozwage i cierpliwosc
(bo ja to wiedzialam, ze nie wolno na sile wyciagac ani glaskac, no ale TROCHE to sie czlowiek nie mogl opanowac przeciez
)
<pokłon> <pokłon> Za rozwage i cierpliwosc
(bo ja to wiedzialam, ze nie wolno na sile wyciagac ani glaskac, no ale TROCHE to sie czlowiek nie mogl opanowac przeciez
- Jaskier
- Agilisowy Rezydent
Już nie mogę edytować więc piszę następnego posta.
Fotki z drogi, dziewczę, które z nami było (wycieczka czteroosobowa) i która ma dwa koty twierdziła, że kot jest spokojny, niezestresowany. Żeby mu zrobić zdjęcie trzeba było zapalić lampkę sufitową a już samo to wzbudzało
zainteresowanie kota. Generalnie drogę spędził leżąc wzdłuż i w poprzek transportera, tylko dwa razy zamiauczał.
Dwa razy otworzyłem dach transportera i go głaskałem -poddawał się bez żadnej agresji czy focha.

Fotki z drogi, dziewczę, które z nami było (wycieczka czteroosobowa) i która ma dwa koty twierdziła, że kot jest spokojny, niezestresowany. Żeby mu zrobić zdjęcie trzeba było zapalić lampkę sufitową a już samo to wzbudzało
zainteresowanie kota. Generalnie drogę spędził leżąc wzdłuż i w poprzek transportera, tylko dwa razy zamiauczał.
Dwa razy otworzyłem dach transportera i go głaskałem -poddawał się bez żadnej agresji czy focha.

- Kasik
- Agilisowy Rezydent
Witaj w swoim wątku maluchu <serce>
<tańczy>
On pod tą szafkę nie poszedł bo się bał, wszystko było zamierzone, Jaskier znaczył zapachem szafkę od spodu <lol> Taka taktyka na początek <diabeł>
Jest śliczny <zakochana>
P.S. teraz widzę jakas ładna kolderka w transporterze
On pod tą szafkę nie poszedł bo się bał, wszystko było zamierzone, Jaskier znaczył zapachem szafkę od spodu <lol> Taka taktyka na początek <diabeł>
Jest śliczny <zakochana>
P.S. teraz widzę jakas ładna kolderka w transporterze
- Kamila
- Agilisowy Rezydent
jak tam dziś Jaskierek, wygrzebał się spod szafy? Mały ma stresika, ale na pewno z czasem mu przejdzie <ok> <ok> <ok>
- norka
- Agilisowy Rezydent
Wszystko będzie dobrze....tylko maluszek <zakochana> potrzebuje czasu :-)
za aklimatyzację <ok> <ok> <ok>
za aklimatyzację <ok> <ok> <ok>