Bolek i Lolek i ich domek
- madziulam2
- Agilisowy Rezydent
Re: Bolek i Lolek i ich domek
Uffff Asiu... a jak z kasą??? Wystarczy Ci?? Bo wiadomo, że chrupki i mokre dla bandy też musisz mieć!
- Danusia
- Agilisowy Rezydent
No właśnie Asieńko Jak kasiora ??
Napisz tylko prawdę
<mrgreen>
Napisz tylko prawdę
- Fusiu
- Agilisowy Rezydent
Madzia, Danusiu
Tak, tak... mam pieniążki <ok>
Liczę po cichu, że wet podliczy mnie łaskawie wiedząc, że to kolejny bezdomniaczek 8-)
Zmieniłam weta (ten sam co sterylizował Rudą). Ten co bierze udział w marcowej akcji sterylizacji operuje kotki w sposób, który w ogóle mi nie odpowiada (on sterylizował/kastrował Bolka, Lolka i Trojaczki). A u tego mojego jest kosmetyczne cięcie, szwy wchłanialne gdzieś od środka chwycone. Więc wolę dopłacić, a wiem, że Brysia szybko wróci do siebie. Chociaż wet prosił, aby min tydzień kotka została u mnie.
Tak, tak... mam pieniążki <ok>
Liczę po cichu, że wet podliczy mnie łaskawie wiedząc, że to kolejny bezdomniaczek 8-)
Zmieniłam weta (ten sam co sterylizował Rudą). Ten co bierze udział w marcowej akcji sterylizacji operuje kotki w sposób, który w ogóle mi nie odpowiada (on sterylizował/kastrował Bolka, Lolka i Trojaczki). A u tego mojego jest kosmetyczne cięcie, szwy wchłanialne gdzieś od środka chwycone. Więc wolę dopłacić, a wiem, że Brysia szybko wróci do siebie. Chociaż wet prosił, aby min tydzień kotka została u mnie.
- madziulam2
- Agilisowy Rezydent
Kochana bierz co dają!!!!
Ehhh... chyba muszę wiosną zapakować Magdę z Krabriki do bagażnika i nawiedzić sołtysowo <gwiżdże> <gwiżdże>
Ehhh... chyba muszę wiosną zapakować Magdę z Krabriki do bagażnika i nawiedzić sołtysowo <gwiżdże> <gwiżdże>
- Audrey
- Agilisowy Rezydent
Asiu, jesteś najwspanialsza. <serce> <serce> <serce>
- yamaha
- Genius Loci
Asiu, jak tam kociczka ? 
- Fusiu
- Agilisowy Rezydent
Super. Kicia sprawuje się cudnie. A od 2 godzin mam taką oto przylepę na kolanach, co mruczy i mnie ugniata..yamaha pisze:Asiu, jak tam kociczka ?

Gdy wychodzę póki co zostaje w transporterze, bo gdy tylko ściąga się ją z kolan to wpada w histerię. Mam nadzieję, że szybciutko wróci do siebie <ok> Dziękuję Wam wszystkim
- yamaha
- Genius Loci
<zakochana> <zakochana> <zakochana> Alez ona jest sliczna 
- sandra
- Agilisowy Rezydent
Super
<serce> Cudnie, ze nie boi sie ludzi, moze znajdzie sie dla niej domek adopcyjny
Asiu, skoro nawet wet mowi, ze to upierdliwy i bardzo miałczący kot, to moze faktycznie ktos miał tego dość i ja wyrzucił...
Asiu, skoro nawet wet mowi, ze to upierdliwy i bardzo miałczący kot, to moze faktycznie ktos miał tego dość i ja wyrzucił...
- Fusiu
- Agilisowy Rezydent
Teraz widać wyraźnie. To nie jest dziki kot. To przerażony kot. Wet musiał z rękawiczkami ją wyciągać.. A gdy się ją przytula to ona zmienia się w przytulaka nad przytulaki. Śpi brzuchem do góry na moich kolanach teraz <zakochana>