Bolek i Lolek i ich domek
- fado123
- Agilisowy Rezydent
Re: Bolek i Lolek i ich domek
Jaka piękna świetne kolorki <zakochana> <zakochana> <zakochana>
- Danusia
- Agilisowy Rezydent
Jaka słodka kocinka <zakochana> <zakochana>
Jakie ma oczki piękne <zakochana> no i nakolankowiec <zakochana> mojej małpie musiałabym pokazać jakie koteczki potrafią być słodkie <lol>
Kciuki Asiu żeby wszystko poszło super sprawnie i się szybko zagoiło <ok>
Jakie ma oczki piękne <zakochana> no i nakolankowiec <zakochana> mojej małpie musiałabym pokazać jakie koteczki potrafią być słodkie <lol>
Kciuki Asiu żeby wszystko poszło super sprawnie i się szybko zagoiło <ok>
- PyzowePany
- Agilisowy Rezydent
Aśka, ty jesteś magiczna <serce>
- Luinloth
- Agilisowy Rezydent
Jaka kochana,niech szybko dojdzie do siebie <ok>
- Limonka
- Agilisowy Rezydent
Jaka ślicznota <serce> mam sentyment do tego imienia <oops>
Niech spokojnie dochodzi do siebie <ok>
Niech spokojnie dochodzi do siebie <ok>
- ozon
- Agilisowy Rezydent
I jak po nocy? Jak się nasza ślicznotka czuje?
- norka
- Agilisowy Rezydent
tylko w Twoich rękach Asiu ta kociczka się tak mogła zmienić... :-) :-) :-)
za jej zdrówko po zabiegu <ok> <ok> <ok>
za jej zdrówko po zabiegu <ok> <ok> <ok>
- Fusiu
- Agilisowy Rezydent
Asieńko
Norko
Noc bezproblemowa <ok>
Brysia już jest wypuszczona z transporterka i chadza sobie po pomieszczeniu. Ale co z niej za gaduła
Nie miauczy tylko wtedy kiedy śpi. Jeśli jestem z nią, to mizia się tak, że to jest nie do uwierzenia, że łapałam ją jak dziką kotkę i przez okres 2 miesięcy tylko raz dotknęłam. Ale to chyba hormony sprawiają, że Brysia aż tak się do mnie łasi. Z drugiej strony z Henią było tak, że w azylu tuliła się jak szalona, a po wypuszczeniu już nigdy więcej nie dała się dotknąć, ani nie zbliżyła się zbyt blisko..
Oto Brysieńka z dzisiejszego poranka (Nie poszłam rano do pracy aby z nią chwilę posiedzieć)

I filmik z wczoraj:
Co za słodzinka, ale nie ukrywam, że tylko osoba z wielkim doświadczeniem mogłaby ją adoptować, bo Brysia jest baaaaardzo strachliwa. Trzeba wiele godzin czułości i spokoju, aby powoli się otwierała.
Dziękuję wszystkim za miłe słowa! Jesteście cudowne i dziękuje za wsparcie
Norko
Noc bezproblemowa <ok>
Brysia już jest wypuszczona z transporterka i chadza sobie po pomieszczeniu. Ale co z niej za gaduła
Nie miauczy tylko wtedy kiedy śpi. Jeśli jestem z nią, to mizia się tak, że to jest nie do uwierzenia, że łapałam ją jak dziką kotkę i przez okres 2 miesięcy tylko raz dotknęłam. Ale to chyba hormony sprawiają, że Brysia aż tak się do mnie łasi. Z drugiej strony z Henią było tak, że w azylu tuliła się jak szalona, a po wypuszczeniu już nigdy więcej nie dała się dotknąć, ani nie zbliżyła się zbyt blisko..
Oto Brysieńka z dzisiejszego poranka (Nie poszłam rano do pracy aby z nią chwilę posiedzieć)

I filmik z wczoraj:
Co za słodzinka, ale nie ukrywam, że tylko osoba z wielkim doświadczeniem mogłaby ją adoptować, bo Brysia jest baaaaardzo strachliwa. Trzeba wiele godzin czułości i spokoju, aby powoli się otwierała.
Dziękuję wszystkim za miłe słowa! Jesteście cudowne i dziękuje za wsparcie
- Danusia
- Agilisowy Rezydent
Ale słodziak aż słów brak <zakochana> ale i dla Ciebie Asieńko słów brak masz wyjątkowe serce i wyjątkową rękę do kotów i one to czują <serce>
- ozon
- Agilisowy Rezydent
Brysiutku, jesteś cudeńkiem
<zakochana>
Asiu, myślisz już o ogłoszeniach? Może warto byłoby dziewczynkę już pokazać światu? O dobre domki jest tak trudno
A jeszcze domek z doświadczeniem...
Ale nie ustaję w nadziei, że wszystko, co złe Brysia ma już za sobą i teraz już będzie tylko dobrze i znajdzie cudowne ręce do głaskania i serce do kochania <ok> <ok> <ok>
Asiu, myślisz już o ogłoszeniach? Może warto byłoby dziewczynkę już pokazać światu? O dobre domki jest tak trudno
Ale nie ustaję w nadziei, że wszystko, co złe Brysia ma już za sobą i teraz już będzie tylko dobrze i znajdzie cudowne ręce do głaskania i serce do kochania <ok> <ok> <ok>