Lucek (Inero Anpami Line*PL) i Nori Agilis Cattus

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Vanicca

Post autor: Vanicca »

Jak trochę świeżych zdjęć się wklei to od razu lepiej <mrgreen> .

Ania gratuluję brzucha :kwiatek: !

Lucek cudny <zakochana>
Awatar użytkownika
Anka
Agilisowy Rezydent

Post autor: Anka »

wielkie dzieki :-) teraz taka troszkę połowiczna kocia ciąża i będę się rozpakowywać <mrgreen>
No i po wielkich praniach, prasowaniach, remontach itd było tez troszkę czasu na łapanie za aparat, gdy Lucol coś wykombinował <mrgreen>
Swoją drogą do twarzy temu mojemu łobuzowi we fioletach prawda?? <zakochana>
Awatar użytkownika
jasminka
Agilisowy Rezydent

Post autor: jasminka »

Już tuż tuż będę za Ciebie kciuki trzymać abyś sprawnie,szybko i szczęśliwie się rozpakowała :-) imiona już wybrane?
Awatar użytkownika
mimbla
Kontakt:

Post autor: mimbla »

Lucka do wózka i jazda na spacer <lol>
Załóż mu tylko czapeczkę i czekaj, aż jakaś sąsiadka, albo troskliwa pani na emeryturze zaczepi Cię, żeby zobaczyć dziecię <lol>
Dokumentację fotograficzną reakcji wrzucaj w wątek <diabeł>
Awatar użytkownika
jasminka
Agilisowy Rezydent

Post autor: jasminka »

Przypomniał mi się taki dokument w TV o angielskich paniach wożących w wózkach lalki które wyglądają jak dzieci
www.gabisnursery.webs.com/

przepraszam <offtopic>
Awatar użytkownika
Szopi
Hodowca
Hodowla: Mikołówka*Pl

Post autor: Szopi »

czarne koty mają w sobie taką niezwykłą tajemnicę, coś wspaniałego <roll>
Awatar użytkownika
Anka
Agilisowy Rezydent

każda czarownica ma czarnego kota <mrgreen> <diabeł>
a w seledynowej dziecięcej czapeczce wygląda slodko. Załozyłam,z awiązałam pod bródka a Lucus połozył sie i kimono, nawet nie próbował zdejmowac. Ale sukienek nie próbowałam, bo by było, że Igorowi mimblowemuz azdrości <lol>
Awatar użytkownika
Anka
Agilisowy Rezydent

pamiętacie foty Lucusia w wózku??
No wiec dzień wygląda tak, że wstajemy, jemy, troszkę sie bawimy, pijemy ileś razy z kranu, robimy obchód po korytarzu i schodach w poszukiwaniu pająków i innych protein <rotfl>
potem zasypiamy na łóżku państwa w nogach, potem przenosimy sie na poduszkę pańci, później do własnej osobistej tuby,a jeszcze później do nowiuskiego wózeczka, albo łóżeczka.
W tzw międzyczasie polujemy na motylki przylepione na ścianę nad łóżeczkiem. Codziennie! Z nadzieją, że jakis ruszy skrzydełkami i w ten sposób zdradzi, że jest żywy <diabeł>
O! Lucek właśnie wskoczył do wózka!!!

Pan ostatnio od wczesnego ciemnego ranka, do późnej nocy pracuje. JAk wraca to sprząta kuwetę, pomizia kotusia, pobawi sie i po kąpieli idzie spac Co robi ostatnio Lucus mój kochany?? Dał panu do zrozumienia, że jest mocno na minusie, bo kotus zajął miejsce pana w łóżku. Zawsze kładzie sie obok mojej poduszki, na poduszce mojej, albo u mnie w nogach. A wczoraj uwalił się na poduszkę TZa patrząc mu czule w oczy, poocierał się, zakłaczył calą, a co najdziwniejsze jak TZ sie połozył, to kotto ani myslał zrobic miejsce. Damian musiał do zdjąc z poduszki, by móc sie połozyc <gwiżdże>
<gwiżdże> <diabeł> <diabeł> <diabeł>
Awatar użytkownika
manita
Agilisowy Rezydent
Kontakt:

Post autor: manita »

no to masz "zastępczego" TŻ <lol>
Awatar użytkownika
nikaxx

Post autor: nikaxx »

hehe TŻ się dorobił ;-)) Kot mu teraz pokaże gdzie jego miejsce ;-)) Kiedyś kotecek wskoczy do łóżeczka a tu zajęte wtedy się zdziwi , że nowy lokator w łożeczku zagościł u niego na włościach <mrgreen>
ODPOWIEDZ