Niunia - nie brytyjczyk, a maine coon ;)
- fado123
- Agilisowy Rezydent
Re: Niunia - nie brytyjczyk, a maine coon ;)
o jaka pilna uczennica , a czy to jest cocer spaniel?
- Kasik
- Agilisowy Rezydent
O rany, jak apilna uczennica <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana>
I koto-psowate zdjecie jakie cudne, jak ja kocham takie dueciki <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce>
I koto-psowate zdjecie jakie cudne, jak ja kocham takie dueciki <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce>
- yamaha
- Genius Loci
Cudnie <zakochana> <zakochana> <zakochana>
Ale ona juz chyba w maturalnej klasie, czy jak, ze od samego 2 wrzesnia tak zakuwa
<zakochana> <zakochana>
A psisko z tymi zwisajacymi uszami <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana> <serce>
Jeeeeeeeeeszcze
<serce> <serce>
Ale ona juz chyba w maturalnej klasie, czy jak, ze od samego 2 wrzesnia tak zakuwa
<zakochana> <zakochana>
A psisko z tymi zwisajacymi uszami <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana> <serce>
Jeeeeeeeeeszcze
<serce> <serce>
- Fusiu
- Agilisowy Rezydent
Piękny ma kolor. Śliczna jest <serce> <serce>
I jaka mądra <zakochana>
I jaka mądra <zakochana>
- Charlotte
To jest springer spaniel angielski :-)fado123 pisze:o jaka pilna uczennica , a czy to jest cocer spaniel?
Ja też <mrgreen>Kasik pisze:I koto-psowate zdjecie jakie cudne, jak ja kocham takie dueciki <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce>
Od 2 września zakuwają też pierwszaki w podstawówce, bo tak się cieszą, że są już takie duże, żeby chodzić do szkoły <lol>yamaha pisze:Cudnie <zakochana> <zakochana> <zakochana>
Dziękujemy bardzoFusiu pisze:Piękny ma kolor. Śliczna jest <serce> <serce>
I jaka mądra <zakochana>
- Natashas
Jaka super zgrana para
- Masza
Piękna kociczka i jaka dostojna? Kolor ma obłędny...
Właśnie zaczęłam czytać wątek i tu przystanęłam, ja odrobaczam co 3 m-ce jak robi się ciepło i bywa na zewnątrz. Teraz odrobaczałam przed zimą i wyjątkowo w styczniu musiałam przed szczepieniem, więc dopiero późną wiosną/na początku lata powtórzę.
Właśnie zaczęłam czytać wątek i tu przystanęłam, ja odrobaczam co 3 m-ce jak robi się ciepło i bywa na zewnątrz. Teraz odrobaczałam przed zimą i wyjątkowo w styczniu musiałam przed szczepieniem, więc dopiero późną wiosną/na początku lata powtórzę.
-
Super kota. Myśleliśmy nawet o tej rasie, ale trochę mnie przeraziły rozmiary zwierzaka, no baliśmy o długą sierść. Pewnie niepotrzebnie. Ale brytki też są fajne
- Charlotte
Powiem Ci, ze czasem myślę sobie, że moje następne zwierzęta będą krótkowłose Z psem o tyle dobrze, że jest nawet cierpliwy jak go czeszę, trymuję, przycinam, bo wie, że mu się to opłaca - zawsze po takich zabiegach czeka go jakiś przysmak ;) Kotka natomiast niby da się uczesać, ale musi to trwać krótko, bo inaczej się złości... I nie da się jej niczym przekupić
- fado123
- Agilisowy Rezydent
ej ja bardzo dawno nie widziałam Niuni dawaj no jakieś fotki