Liluszka

Zapraszam do prezentacji Waszych kotów, wszelakiej maści, rasy i pochodzenia :)
Diazo

Re: Liluszka

Post autor: Diazo »

Kurka żeby tylko wojownikowi zdobycz nie zaszkodziła <hm>
Awatar użytkownika
Miss_Monroe
Moderator

Post autor: Miss_Monroe »

Taka zabawka nie jest dobrym pomysłem, bo kot zjada tą wygryzioną sierść. Wystarczy, że kot własną sierść zjada i to często doprowadza do zakłaczenia.
Awatar użytkownika
Kamila
Agilisowy Rezydent

Post autor: Kamila »

tak właśnie, Liluszka dużo wylizuje to futerko a jak tarmosi to i wyrywa takie małe kłaczki i na pewno część połyka :-///// Ogonek ląduje na dnie szafy.
Awatar użytkownika
Kamila
Agilisowy Rezydent

Dziś zrobiłam podejście do łapania Liluszkowych siuśków :-///// . Zachęcona wcześniejszym powodzeniem uznałam, że wystarczy zamknąć drzwi, żeby rano małej się chciało, reszta pójdzie gładko :nie: Dupsko przy samym żwirku, jeszcze zraz przy rancie kuwety i lipa, siuśków nie złapałam :wsciekly: a taki miałam plan :zalamka: Trzymajcie kciuki, kolejna próba w środę.
Awatar użytkownika
MoniQ
Agilisowy Rezydent

Post autor: MoniQ »

Kamila pisze: 14 mar 2017, 08:39 Dziś zrobiłam podejście do łapania Liluszkowych siuśków :-///// . Zachęcona wcześniejszym powodzeniem uznałam, że wystarczy zamknąć drzwi, żeby rano małej się chciało, reszta pójdzie gładko :nie: Dupsko przy samym żwirku, jeszcze zraz przy rancie kuwety i lipa, siuśków nie złapałam :wsciekly: a taki miałam plan :zalamka: Trzymajcie kciuki, kolejna próba w środę.
Trzymam kciuki, bo mnie to też czeka za chwilę. <ok> <ok> Trzeba koty do przeglądu zabrać ;-))
Awatar użytkownika
ozon
Agilisowy Rezydent

Post autor: ozon »

Kamila pisze: 14 mar 2017, 08:39 Dupsko przy samym żwirku, jeszcze zraz przy rancie kuwety
Taaa, skąd ja to znam :lol: Kciuki!
Awatar użytkownika
Kamila
Agilisowy Rezydent

Dziękuję za kciuki. Dziś się udało :poklon: ale tak mało złapałam ( na nakrętkę, bo znów doopsko usadziła za nisko :lol: ) że na UP/C nie starczyło. Dzwoniłam i wiem , że jest za dużo leukocytów (70 Cell/ul i Urocośtam 22 umol/L :(((( a w osadzie tylko nabłonki) jutro Liluch jedzie na odrobaczanie, badania krwi i omówię z wetem te wyniki moczu. Mam nadzieję, że to nic złego :(((( Trzymajcie :kciuki: :kciuki: :kciuki:
Awatar użytkownika
Kamila
Agilisowy Rezydent

Byłam dziś na przeglądzie kotka, ogólnie wypadł ok choć jest już kamień na trzonowcu, więc czas pomyśleć o zdjęciu, ale póki co powalczę jeszcze Orozyme. Biedna Liluszka, jednak co wet to inne metody. W zeszłym roku wet pobierał krew z łapki bez problemu, wział łapkę w rękę wkuł się i tyle, a ten u którego dziś byłam kazał ją trzymać za kark i nakłuwał dwie łapki, a przecież mój Lulutek u weta ze strachu siedzi jak zaczarowana, nie rusza się i w ogóle udaje, że jej nie ma, a wet stwierdził, że może ugryźć. Dostała też tabletkę na robaki bo akurat już był czas. Szkoda mi dzidziusi, taka teraz smutniutka jest i nie bardzo chce nawet podjadać swą ulubioną puszeczkę :zalamka:
Byle by tylko badania krwi wyszły dobre.
Awatar użytkownika
Becia
Agilisowy Rezydent

Post autor: Becia »

Biedna Liliszka :(((( A wet...bez komentarza :wsciekly: :devil:

Kciuki za dobre wyniki :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki:
Awatar użytkownika
MoniQ
Agilisowy Rezydent

Post autor: MoniQ »