Koko i Niunia
- Becia
- Agilisowy Rezydent
Re: Koko i Niunia
Babo Jago
Niech wszystkie problemy pójdą precz

- margita
- Agilisowy Rezydent
i ja trzymam kciuki ...

- yamaha
- Genius Loci
Tak tylko wpadlam zajrzec czy WIOSNA na przyklad Wam do ogrodu nie przyszla czy cos....
- BabaJaga
- Agilisowy Rezydent
Ogary poszły w las
W końcu i u nas wiosna. Kocurra ruszyły z werwą na pierwszy w tym roku patrolling ogrodu. Jak można się było spodziewać, roboty miały co niemiara.

- Najważniejsze na początku, to solidnie naostrzyć sobie sztyleciki. Tym razem robię to bez krępacji, bo morela (której to pieniek właśnie obrabiam) uschła w zeszłym roku. Ciekawe, dlaczego? Hmmm…

- A ja (potajemnie przed BabaJagą) posmakowałem rześkiej wody źródlanej ze strumienia i zakąsiłem młodziutkimi nowalijkami, coby wzmocnić ciało i umysł oraz wyostrzyć zmysły.

- Tak zregenerowany, z wyostrzonym wzrokiem ruszyłem na dalszy obchód poligonu.

- W pierwszej kolejności skontrolowałem i lekko zredukowałem populację rodu Kumatej. Dwie sztuki na minus. Na razie. Nie martwcie się, w stawie mamy skrzeku ze dwa tysiące na plus!

- Z radością odnotowałem też, że ryby naszego akwenu mają się wyśmienicie i nie noszą na pleckach śladów skalpowania.

- O dziwo! Bo banda Czarnobiałego zimą regularnie odwiedzała i znaczyła nasz teren. Fuj! Co za odór!

- A szczególnie pastwili się na naszej polowej kuwecie. Cały żwir do wymiany, BabaJago!

- Za to ja wzięłam na siebie lustrację z wyższych poziomów.

- Hej! Jest tam kto? Koniec sezonu. Knajpa nieczynna.
- Jednak za długo na tych wysokościach nie zabawiłam, bo nagle wyczaiłam stamtąd coś, co…

… każdą prawdziwą babkę wprawia w stan euforii.

- I to COŚ należało czym prędzej przejąć w posiadanie i… zadołować, co migiem uczyniłam. Nie podglądać!

- I to by było na tyle, jeśli chodzi o najświeższe raporty z poligonu. Pa, Kochani. Do następnego…

W końcu i u nas wiosna. Kocurra ruszyły z werwą na pierwszy w tym roku patrolling ogrodu. Jak można się było spodziewać, roboty miały co niemiara.

- Najważniejsze na początku, to solidnie naostrzyć sobie sztyleciki. Tym razem robię to bez krępacji, bo morela (której to pieniek właśnie obrabiam) uschła w zeszłym roku. Ciekawe, dlaczego? Hmmm…

- A ja (potajemnie przed BabaJagą) posmakowałem rześkiej wody źródlanej ze strumienia i zakąsiłem młodziutkimi nowalijkami, coby wzmocnić ciało i umysł oraz wyostrzyć zmysły.

- Tak zregenerowany, z wyostrzonym wzrokiem ruszyłem na dalszy obchód poligonu.

- W pierwszej kolejności skontrolowałem i lekko zredukowałem populację rodu Kumatej. Dwie sztuki na minus. Na razie. Nie martwcie się, w stawie mamy skrzeku ze dwa tysiące na plus!

- Z radością odnotowałem też, że ryby naszego akwenu mają się wyśmienicie i nie noszą na pleckach śladów skalpowania.

- O dziwo! Bo banda Czarnobiałego zimą regularnie odwiedzała i znaczyła nasz teren. Fuj! Co za odór!

- A szczególnie pastwili się na naszej polowej kuwecie. Cały żwir do wymiany, BabaJago!

- Za to ja wzięłam na siebie lustrację z wyższych poziomów.

- Hej! Jest tam kto? Koniec sezonu. Knajpa nieczynna.
- Jednak za długo na tych wysokościach nie zabawiłam, bo nagle wyczaiłam stamtąd coś, co…

… każdą prawdziwą babkę wprawia w stan euforii.

- I to COŚ należało czym prędzej przejąć w posiadanie i… zadołować, co migiem uczyniłam. Nie podglądać!

- I to by było na tyle, jeśli chodzi o najświeższe raporty z poligonu. Pa, Kochani. Do następnego…

- Danusia
- Agilisowy Rezydent
Ach jak pięknie,wiosennie i kolorowo
Koko i Niunia cudownie prezentują się na swoich włościach
Foty rewelacyjne
aż się buzia sama śmieje
dla mnie balsam
dla moje bolącej głowy
Tylko Kumatej brak

Koko i Niunia cudownie prezentują się na swoich włościach
Foty rewelacyjne
Tylko Kumatej brak
- Limonka
- Agilisowy Rezydent
To pierwsze zdjęcie to mi się skojarzyło z takim kadrem z serial Baywatch, jak się tak rzucają na pomoc przez fale oceanu w zwolnionym tempie
Ślicznie im obu na tle natury, widać że szczęśliwe
Ślicznie im obu na tle natury, widać że szczęśliwe
- yamaha
- Genius Loci
Ja sie tylko pytam, KIM JEST CZARNOBIALY (i jego banda) ?
- Luinloth
- Agilisowy Rezydent
Wreszcie wiosna i widać, że koty szczęśliwe
Moja Erisia wprawdzie nie ma dużego i pięknego ogrodu, ale też wraca do domu głównie na jedzenie, spanie i jak ma potrzebę spędzenia czasu z nami - a tak to cały dzień opala piegi na nosku
Moja Erisia wprawdzie nie ma dużego i pięknego ogrodu, ale też wraca do domu głównie na jedzenie, spanie i jak ma potrzebę spędzenia czasu z nami - a tak to cały dzień opala piegi na nosku
- MoniQ
- Agilisowy Rezydent
Tu jak zwykle akcja za akcją!
Uwielbiam tę telenowelę! Tylko też bym się rada dowiedzieć kim jest czarnobiały?
Kotuchy szczęśliwe, to widać

Uwielbiam tę telenowelę! Tylko też bym się rada dowiedzieć kim jest czarnobiały?
Kotuchy szczęśliwe, to widać
- Kamila
- Agilisowy Rezydent
W końcu BabaJaga "włączyła" monitoring ogrodowy
Kotełki jak zwykle piękne i pomysłowe