Bolek i Lolek i ich domek
- Yolla
- Agilisowy Rezydent
Re: Bolek i Lolek i ich domek
Kociołki jak tygrysy na wybiegu
i dla nowego

- madziulam2
- Agilisowy Rezydent
Pięknoty
Aśka jak stoicie z jedzeniem???
Aśka jak stoicie z jedzeniem???
- Fusiu
- Agilisowy Rezydent
Wszystko jest
Dziękuję
Dziękuję
- ozon
- Agilisowy Rezydent
A nowy koleżka wykastrowany? Jeśli nie, to z dwojga złego, lepiej, że to kawaler niż panna - mniej zajęcia dla Ciebie po zabiegu. Bo szczerze mówiąc, ja bym się już od Ciebie na jego miejscu nie wyprowadziła... No, ale może przyszedł tylko na gościnne występy
Wiesz może co u Brysi?
Wiesz może co u Brysi?
- Kamila
- Agilisowy Rezydent
Lolusiowe towarzystwo zawsze cieszy oko
a nowy koleżka, no cóż....fajni koledzy i koleżanki, fajna Pani, wypasiony domek i stołówka all inclisive - nic dziwnego, że się ubiega o stałe zakwaterowanie

- PyzowePany
- Agilisowy Rezydent
Asiu czy przydomniaczki mają pełne brzuszki
?
- Fusiu
- Agilisowy Rezydent
Ulcia
Tak, oczywiście. Przydomniaczki każdego dnia dostają jedzonko. Nowy jest tak sprytny, że potrafi też wydębić jedzenie dla wszystkich od sąsiadów
U nas przydomniaczkowy spokój. To ukochana pora roku dla nich. Jest wielogodzinne wylegiwanie się na trawie brzuchem do góry, jest ganianie muszek i robaków wszelakich. Odpukać liczebność moich podopiecznych pozostała na poziomie 5 i mam nadzieję, że chwilkę dadzą mi odsapnąć w tym temacie. Henia i Frania nadal z dystansem. Loluś i Jacek to moje miziaki. A Nowy to da się pokroić za jedzenie. Zawsze, ale to zawsze jedzenie ląduje na jego łepetynie, ponieważ on musi ją wsadzić prosto pod puszkę. A zanim wybierze z której miski będzie jadł, to skosztuje jedzenia z każdej jednej jaka jest w jego zasięgu
Pozdrawiamy cieplutko

Tak, oczywiście. Przydomniaczki każdego dnia dostają jedzonko. Nowy jest tak sprytny, że potrafi też wydębić jedzenie dla wszystkich od sąsiadów
U nas przydomniaczkowy spokój. To ukochana pora roku dla nich. Jest wielogodzinne wylegiwanie się na trawie brzuchem do góry, jest ganianie muszek i robaków wszelakich. Odpukać liczebność moich podopiecznych pozostała na poziomie 5 i mam nadzieję, że chwilkę dadzą mi odsapnąć w tym temacie. Henia i Frania nadal z dystansem. Loluś i Jacek to moje miziaki. A Nowy to da się pokroić za jedzenie. Zawsze, ale to zawsze jedzenie ląduje na jego łepetynie, ponieważ on musi ją wsadzić prosto pod puszkę. A zanim wybierze z której miski będzie jadł, to skosztuje jedzenia z każdej jednej jaka jest w jego zasięgu
Pozdrawiamy cieplutko
- asiak
- Agilisowy Rezydent
Bardzo się cieszę, że wszystko dobrze z kotusiami 
Oby tak było zawsze

Oby tak było zawsze
- woitek i ela
Asiu co tam u przydomniaczków bo ponad dwa miechy żadnych wiadomości

- Fusiu
- Agilisowy Rezydent
:* bo okres letni to dla nas takie wakacje właśnie. Przydomniaczki leżą brzuchami do góry na trawie w ogrodzie.. Słoneczko im świeci. Żyć nie umierać