Fionka

Zapraszam do prezentacji Waszych kotów, wszelakiej maści, rasy i pochodzenia :)
Zablokowany
Awatar użytkownika
Luinloth
Agilisowy Rezydent

Re: Fionka

Post autor: Luinloth »

:kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki:
Awatar użytkownika
MoniQ
Agilisowy Rezydent

Post autor: MoniQ »

Trzymam kciuki! :kciuki:
Strasznie słodka jest nakolankowa :milosc: :serce: :kotek:
Diazo

Post autor: Diazo »

Mam nadzieję że jej się to po zabiegu nie zmieni. Jedziemy na 11, trochę mam stracha.
Awatar użytkownika
agniecha
Agilisowy Rezydent

Post autor: agniecha »

Trzymam kciuki za zabieg :kciuki: :kciuki: :kciuki:
Awatar użytkownika
Kamila
Agilisowy Rezydent

Post autor: Kamila »

ojej, to jeszcze niecała godzina. Trzymam mocne :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: za Fionkę :kotek: :kotek: :kotek:
Awatar użytkownika
Kasik
Agilisowy Rezydent

Post autor: Kasik »

Jak się ma Fionka po zabiegu? :serce: :kotek: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki:
Diazo

Odebraliśmy kotkę wybudzoną. W domu miała problemy z utrzymaniem pionu. Generalnie śpi cały czas na kolanach. Trochę już chodziła, ale chyba jej kaftanik nieco przeszkadza, bo czasem się kładzie/przewraca, sam nie wiem czy to pierwsze czy to drugie. Zobaczymy jutro. Wygląda na to że wszystko będzie OK, od rana się nie załatwiała, zapomniałem zapytać weta czy coś popuściła w lecznicy. Dzisiaj jeszcze nie dostała nic do jedzenia. Teraz leży w wyrku, mam nadzieję że wytrzyma do rana. Generalnie jest cichutka i bidna taka że szok, jak nie ona. Mam nadzieję że szybko wróci do siebie. Dzięki za kciuki, teraz trzymajcie za rekonwalescencję.
Awatar użytkownika
MoniQ
Agilisowy Rezydent

Post autor: MoniQ »

Zobaczysz, jutro-pojutrze już będzie duuużo lepiej :) Ale pamiętam jak to było z Kalinką, strasznie biedniutka była jak się przewracała....
Za szybką rekonwalescencję! :kciuki: :kotek:
Diazo

Witam.
Dzisiaj kotka sobie już świetnie radzi, kuwetkuje, je i pije. Jest dzielna, tyle że dużo mniej "dynamiczna". Chodzi statecznie i wolno, ale już się nie kiwa i nie przewraca. Dużo śpi. Ten jej wyjątkowy spokój tłumaczę sobie kaftanikiem. Czy powinniśmy go zdejmować w celu zbadania rany w kierunku ropienia?
Kolejny temat to wyniki badania krwi. Szukałem odpowiedniego wątku w dziale "zdrowie", ale nie udało mi się znaleźć. W razie czego proszę o przesunięcie posta. Ale do rzeczy. Wyniki niektórych parametrów wykraczają poza normę. Wet mnie uspokajał że jest OK, niemniej jednak proszę o pomoc osoby, które potrafią zinterpretować wyniki. Czy mamy powody do niepokoju?

Obrazek
Awatar użytkownika
Kasik
Agilisowy Rezydent

Post autor: Kasik »

Z wynikami nie pomogę, ale trzymam kciuki żeby Fionka szybkości doszła do siebie :serce: :kotek:
Zablokowany