Queen Holly Agilis Cattus*PL
- Miss_Monroe
- Moderator
Re: Queen Holly Agilis Cattus*PL
Witam na forum
- Dorszka
- Administrator
- Kontakt:
Proszę jej nie karmić Pojechała najedzona, ma wiele wrażeń, trzeba jej pozwolić spokojnie się ze wszystkim oswoić, nie chodzić za nią, bo to jak polowanie
- dodo21x
Nie chodziłem za nią w dosłownym znaczeniu tego słowa.
- sandra
- Agilisowy Rezydent
Napewno jutro, po pierwszej nocy w nowym miejscu, bedzie juz lepiej i chętniej cos przekąsi
Śliczna koteczka super, ze bedzie mozna podglądać na forum, jak rośnie to piękne Agilisowe dziecię
Śliczna koteczka super, ze bedzie mozna podglądać na forum, jak rośnie to piękne Agilisowe dziecię
- agniecha
- Agilisowy Rezydent
To ja chciałam zauważyć Dominiku , że jesteśmy rodziną Holly to przyrodnia siostra moich dziewczyn ich mamą również jest Gatta . Jak minęła noc ?
- dodo21x
Agnieszko, ściskamy więc!
Holly spała na naszym stoliku nocnym, porankiem zaczęła chodzić po głowach i się tulać - lepiej być chyba nie mogło. Dziś sporo się z Nią bawiłem, właśnie śpi.
Odpuściłem Jej tego indyka, wyparzyłem miseczkę i pojechałem po wołowinę, zjadła około 70 gram ale ani wody (rozstawiłem parę miseczek z wodą, jest również fontanna) ani suchej jeszcze nie ruszyła.
Czasem popłakuje jak wychodzę z pomieszczenia, czasem jak coś chce (nie może się wdrapać na jedną komodę)
Holly spała na naszym stoliku nocnym, porankiem zaczęła chodzić po głowach i się tulać - lepiej być chyba nie mogło. Dziś sporo się z Nią bawiłem, właśnie śpi.
Odpuściłem Jej tego indyka, wyparzyłem miseczkę i pojechałem po wołowinę, zjadła około 70 gram ale ani wody (rozstawiłem parę miseczek z wodą, jest również fontanna) ani suchej jeszcze nie ruszyła.
Czasem popłakuje jak wychodzę z pomieszczenia, czasem jak coś chce (nie może się wdrapać na jedną komodę)
- Dorszka
- Administrator
- Kontakt:
Wodę na pewno piła, proszę się nie obawiać, nie jesteśmy w stanie obserwować naszych kotów bez przerwy, na pewno nadrobiła w nocy Suche przychodzi ostatnie. 70 gramów to idealna porcja na jedno posiedzenie
- agniecha
- Agilisowy Rezydent
Ogromnie mi się podoba " wyparzyłem miseczkę " przepraszam , ale musiałam
- dodo21x
A tak się zastanawiałem czy o tym wspominać
- madziulam2
- Agilisowy Rezydent