Kasik pisze: ↑22 maja 2017, 08:38
Jak się czuje kocio -świnka? Daj znać, co u Basi
Basia je,siusia robi ''kupko-bobki'' jeździ co dzień na zastrzyki jutro ostatni a potem po 10 dniach zdjęcie szwów ale pewnie nie wszystkie na raz bo jest rozcięta ''konkretnie'' zmiany były duże i teraz mamy nadzieję że miały charakter łagodny, dziś udało złapać się kupki od Bogusia i Megi na badania
mam nadzieję że Misi i Loli też się uda bo miałam wczorajsze w piwnicznej ''lodówce ''na piwo i napoje ale pani doktor powiedziała że ma być ''świeża'' kupka wieczorkiem wyniki od tej dwójki która raczyła zrobić kupę rano
Kasik pisze: ↑23 maja 2017, 08:03
Dzielna Basia Żeby szybciutko doszła do siebie
I za wszystkie wyniki badań kciuki
P.S. Poka jak to małe łyse uroslo
Kasiu spróbuje namówić Ewelinę aby zrobiła choć jedno zdjęcie, ale jutro jedzie na sympozjum na trzy dni z uczelni i nie wiem czy da radę sama bym pooglądała koteczki
Boguś oraz piesek Megi wynik negatywny na lambie jeszcze panny do badania ale mają w domu problem logistyczny (panny robią kupki zawsze tak że Jasiu nie wie która czyja zawsze go przechytrzą
Mamy kolejne wyniki,i wygląda to następująco pies i nasze koty ''stare'' wolne od ''lambi'' mały ''łysy'' z pasażerami - w czwartek mamy się zgłosić po leki i plan leczenia nasi weterynarze są ostrożni i jeszcze doczytują jak małego leczyć aby mu nie zaszkodzić,mam mieszane uczucia czy nie leczyć wszystkich bo boję się błędnego koła a z drugiej strony to silne leki po co podawać jeśli nie trzeba <?> co radzicie ?