Kaya & Tyson

Zapraszam do prezentacji Waszych kotów, wszelakiej maści, rasy i pochodzenia :)
Awatar użytkownika
Sonia
Agilisowy Rezydent

Re: Kaya & Tyson

Post autor: Sonia »

Ale nacieszyłam oczy cudnymi misiami :milosc: :milosc: :milosc: :milosc:
Kasiu Twoje fotki to mistrzostwo, a misie to zawodowi modele :kotek: :kotek: :kotek:
Awatar użytkownika
Yolla
Agilisowy Rezydent

Post autor: Yolla »

Co u moich ulubionych koteczków?
Nie wierzę, że Tayson tak długo wytrzymuje bez lansowania się w sieci :lol: :lol: :lol:
Awatar użytkownika
fado123
Agilisowy Rezydent

Post autor: fado123 »

Właśnie gdzie jest Tayson !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Awatar użytkownika
Kasik
Agilisowy Rezydent

Post autor: Kasik »

Yolla pisze: 26 cze 2017, 17:35 Co u moich ulubionych koteczków?
Nie wierzę, że Tayson tak długo wytrzymuje bez lansowania się w sieci :lol: :lol: :lol:
Ciociu Yollu :kiss: :serce: Tyson ma ostatnio zakaz udziału w sesjach zdjęciowych :mrgreen: Jest to kara za darcie japy o 04:00 nad ranem przez okrągłą godzinę :devil: Ja, wiecznie zabiegana matka dwóch pasożytujących kotów, wstaję do pracy o 06:00, a ten kutafon wtedy sobie smacznie śpi i wywala brzuch do słońca WREDNY TYP :serce: :lol:
A Tobie Jolu czasem nie po drodze do Szczecina? :mrgreen: Nie wiem, czy zdajesz sobie sprawę, że odległość ze Szczecina do Białegostoku jest dwa razy dłuższa niż w drugą stronę :lol:

Obiecuję zamieścić jakieś zdjęcia najpóźniej w weekend, ostatnio trochę mnie nie było w Szczecinie, miałam sporo stresu, kursowałam do Poznania (zapytajcie Bajzelka :mrgreen: ), w pracy urwanie doooopy i na forum mniej czasu. Ale będzie poprawa :-D

Fado :kiss: Będzie i specjalna fotka dla Ciebie :kwiatek:
Awatar użytkownika
Fusiu
Agilisowy Rezydent

Post autor: Fusiu »

Kasik pisze: 27 cze 2017, 10:01 Ja, wiecznie zabiegana matka dwóch pasożytujących kotów, wstaję do pracy o 06:00, a ten kutafon wtedy sobie smacznie śpi i wywala brzuch do słońca WREDNY TYP :serce: :lol:
:haha: Jeżu kolczasty KUTAFON?! no padłam :lol: :lol:
co to za słowo hahahah
Awatar użytkownika
Limonka
Agilisowy Rezydent

Post autor: Limonka »

Fusiu pisze: 27 cze 2017, 10:05
Kasik pisze: 27 cze 2017, 10:01 Ja, wiecznie zabiegana matka dwóch pasożytujących kotów, wstaję do pracy o 06:00, a ten kutafon wtedy sobie smacznie śpi i wywala brzuch do słońca WREDNY TYP :serce: :lol:
:haha: Jeżu kolczasty KUTAFON?! no padłam :lol: :lol:
co to za słowo hahahah
No nijak mi Tyson do kutafona niepodobny :lol:
Awatar użytkownika
MoniQ
Agilisowy Rezydent

Post autor: MoniQ »

Rany, Kasia, nie mów Tysonowi, ale są inne kutafony, które drą japę o godz. 1,2 albo 3 w nocy, bo "mamusiu, śniło mi się coś i potrzebuję teraz głaskania" albo "mamusiu, czy to nie jest dobra pora na głaskanie?"
A Kaliska na ten przykład śpi jak zabita aż do naszego budzika, kochana koteczka mamusi :lol: :lol:
Awatar użytkownika
MoniQ
Agilisowy Rezydent

Post autor: MoniQ »

Już nie mogę edytować, ale własnie zobaczyłam kadr z naszego życia :D

Obrazek
Awatar użytkownika
Kamila
Agilisowy Rezydent

Post autor: Kamila »

no to jak juz Cię budzi o tej 4 rano, to możesz wtedy pstryknąć foty, no nie :hidden:
Awatar użytkownika
fado123
Agilisowy Rezydent

Post autor: fado123 »

Fusiu nie mogę się doczekać :mrgreen:
Zablokowany