Liluszka

Zapraszam do prezentacji Waszych kotów, wszelakiej maści, rasy i pochodzenia :)
Awatar użytkownika
Becia
Agilisowy Rezydent

Re: Liluszka

Post autor: Becia »

Tak spóźniony jak ja, to nikt nie jest :oops: Liluszko, wszystkiego najlepszego, dużo, dużo zdrówka :kwiatek: :tort: :kotek: :tort: :kwiatek:
Awatar użytkownika
BabaJaga
Agilisowy Rezydent

Post autor: BabaJaga »

Aaaa...!!! I jeszcze od naszej ekipy wszystkiego NAJ, Liluszko. :kotek: :kotek: :kotek: :kwiatek: Sto lat, sto lat, miau, miau, miauuuu... :party: :party: :party:
Mmmm... dwa latka to już wiek podlotka. Gratulujemy! :-D
Awatar użytkownika
Kamila
Agilisowy Rezydent

Post autor: Kamila »

Ufociłam dziś Lilucha to od razu wstawiam :mrgreen: Dziś się trochę pobawiłyśmy piórkami, była mała sesja pozowana :chochlik: , trochę opalania i głupawki balkonowej a potem Liluch poszła w szkodę........
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
hmmmm, a co tooooo........
Obrazek
dobre.....
Obrazek
Obrazek
Obrazek

no i tak trawka jeszcze dobrze nie zdążyła wyrosnąć a już jest zdeptana :-| ale przecież dziecku nie odmówię, w końcu to dla niej :lol:
Miłej niedzieli wszystkim :kwiatek:
Awatar użytkownika
Sonia
Agilisowy Rezydent

Post autor: Sonia »

Ale z niej słodzina, do zacałowania ma te pysio :milosc: :milosc: :milosc: :kotek: :kotek: :kotek:
Liluszko jaki masz piękny paśnik :ok: :mrgreen:
Awatar użytkownika
sandra
Agilisowy Rezydent

Post autor: sandra »

Becia pisze: 28 cze 2017, 16:20 Tak spóźniony jak ja, to nikt nie jest :oops: Liluszko, wszystkiego najlepszego, dużo, dużo zdrówka :kwiatek: :tort: :kotek: :tort: :kwiatek:
Ja jestem dużo bardziej spóźniona :hidden:
Liluszku, mam nadzieję, że przyjmujesz jeszcze życzenia, a jeśli nie, to moje mogą być już na poczet trzecich urodzin :-D
Wszystkiego dobrego, samych kocich wspaniałości, ładnej pogody, by móc spędzać miłe dni i wieczory na balkonie :-D i dużo przytulasków z Pańcią :tort: :tort: :tort:

Ta trawka wygląda super! :ok: Za rok się chyba przeprowadzimy z obecnego paskudnego parteru, kociaste dostaną zabezpieczony balkon, to też im taką doniczkę zrobię :-D wygląda na odpowiednio ciężką, Filipkowi raczej sie nie uda zataszczyć ją pod łóżko w sypialni (czego chętnie próbował ze zwykłą lekką doniczką z kocią trawą :-| )

Śliczna duża kota już jest z Liluszki :milosc: i taka puciasty buziolek się jej zrobił :serce:
Awatar użytkownika
fado123
Agilisowy Rezydent

Post autor: fado123 »

Ja nie mogę się napatrzeć na tą jej cudną zdziwioną minkę i te WIELKIE oczęta ,piękna jest :milosc: :milosc: :milosc: :milosc:
Awatar użytkownika
Charlotte

Post autor: Charlotte »

Cudna koteczka :mrgreen:
Awatar użytkownika
Kamila
Agilisowy Rezydent

sandra pisze: 02 lip 2017, 19:11
Ta trawka wygląda super! :ok: Za rok się chyba przeprowadzimy z obecnego paskudnego parteru, kociaste dostaną zabezpieczony balkon, to też im taką doniczkę zrobię :-D wygląda na odpowiednio ciężką, Filipkowi raczej sie nie uda zataszczyć ją pod łóżko w sypialni (czego chętnie próbował ze zwykłą lekką doniczką z kocią trawą :-| )
Sandra, ta solidna doniczka, jak mówisz, to pjemnik na pościel Gimse z Ikei :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: , odpowiednio dociążona ziemią jest nie do ruszenia, a i wymiary ma takie, że Liluszka może sobie podreptać i wygodnie się wyłozyć :mrgreen: . No ale pierwsze rzyganie trawą już było :-/////
Awatar użytkownika
MoniQ
Agilisowy Rezydent

Post autor: MoniQ »

świetny pomysł z tym pojemnikiem :D :ok:
Liluszka jak zawsze rozkładająca na łopatki :milosc: :serce: :kotek:

Nasza trawka już przerosła i to dosłownie, nasze oczekiwania, trzeba kosić :D :D
Awatar użytkownika
Kamila
Agilisowy Rezydent

MoniQ pisze: 04 lip 2017, 12:00 świetny pomysł z tym pojemnikiem :D :ok:
Liluszka jak zawsze rozkładająca na łopatki :milosc: :serce: :kotek:

Nasza trawka już przerosła i to dosłownie, nasze oczekiwania, trzeba kosić :D :D
Ja tez dziś podetnę, bo podobno wtedy szybciej zgęstnieje a chciałabym żeby jak najmniej było widac ziemi, bo mi ją Liluch na lapkach roznosi i potem na salony sie udaje :lol:
Zablokowany