Jaskier

Zapraszam do prezentacji Waszych kotów, wszelakiej maści, rasy i pochodzenia :)
Awatar użytkownika
Jaskier
Agilisowy Rezydent

Re: Jaskier

Post autor: Jaskier »

fjolka pisze: 10 lip 2017, 17:20 Gdzie są aktualne fotki Jaskra, ja się pytam :hammer:
"Mało casu, mało casu kruca bomba" :((((
Awatar użytkownika
sandra
Agilisowy Rezydent

Post autor: sandra »

Fajne kotki :)
Tez myśle, ze lepiej oddac do schroniska, niz nie zrobic nic ;) co innego zabrać kociątko, które samo wpadło pod nogi, zrobic zdjecie, zadzwonić do TOZu, a co innego łapać matkę, budować budki, szukać domów, i to nie na swojej posesji - szczególnie, ze ludzie sa różni i łatka 'kociego wariata' rożnie moze wpłynąć na nasza opinie u pracodawcy/klienta. Takie zabiegi to mnóstwo czasu i pieniedzy do poświęcenia (ja bym sie tez bała, ze przy okazji swoim kotkom jakies choroby do domu przyniosę), nie rozumiem jak mozna tego od kogokolwiek oczekiwać tylko dlatego, ze kota znalazł. Super, gdyby fundacja pomogła :) trzymam kciuki!

Jaskier w muszce :serce: :serce: :serce:
Awatar użytkownika
Jaskier
Agilisowy Rezydent

sandra pisze: 11 lip 2017, 01:35 Fajne kotki :)
Tez myśle, ze lepiej oddac do schroniska, niz nie zrobic nic ;) co innego zabrać kociątko, które samo wpadło pod nogi, zrobic zdjecie, zadzwonić do TOZu, a co innego łapać matkę, budować budki, szukać domów, i to nie na swojej posesji - szczególnie, ze ludzie sa różni i łatka 'kociego wariata' rożnie moze wpłynąć na nasza opinie u pracodawcy/klienta. Takie zabiegi to mnóstwo czasu i pieniedzy do poświęcenia (ja bym sie tez bała, ze przy okazji swoim kotkom jakies choroby do domu przyniosę), nie rozumiem jak mozna tego od kogokolwiek oczekiwać tylko dlatego, ze kota znalazł. Super, gdyby fundacja pomogła :) trzymam kciuki!

Jaskier w muszce :serce: :serce: :serce:
Wyobrażasz sobie że przychodzi do Twojego mieszkania... no nie wiem... hydraulik, elektryk czy jakiś inny flachowiec ;-)) i powiedział Ci że masz piękne mrówki czy inne karaluchy i on im zbuduje piękne mrowisko w Twoim korytarzu. Tak właśnie byłbym odebrany przez inwestora gdybym mu ściągnął na podwórko jakąś starą lodówkę i urządził w niej domek dla kotów.
Póki co podsłuchałem rozmowę telefoniczną sąsiada (nie, nie przykładałem szklanki do ściany :lol: ) inwestora, który rozmawiał z kimś w sprawie wyłapania kotków i kotek ale nie wiem w jakim celu.

A propos aktualnych fotek - dzisiejsza: radość Jaskra z pozbawienia go jąder ;-))
Obrazek
Awatar użytkownika
EmilkaR

Post autor: EmilkaR »

:lol: :lol: :lol: Jaskierku, nie martw się, bez jajek też wyglądasz mega męsko :mrgreen: :milosc: :serce:
Awatar użytkownika
fado123
Agilisowy Rezydent

Post autor: fado123 »

Co za przerażająca minka buuuu strach się bać , będzie dobrze Jaskierku mój don też ich nie ma i całkiem szczęśliwym kotem jest :lol: :lol: :lol:
Awatar użytkownika
asiak
Agilisowy Rezydent

Post autor: asiak »

Jaka mina :lol:

Jaskierku, nie martw się :kotek: :kotek: :kotek:
Awatar użytkownika
Danusia
Agilisowy Rezydent

Post autor: Danusia »

Jaskierku to ,że coś tam ciachli to wcale nie oznacza ,że na widok pięknej zgrabnej koteczki tralala........... itd :mrgreen:
Kolorkowi już tak dawno zabrali to i owo ,a miewa takie dni ,że goni Kaluchę ,a ta wydziera się w określony sposób :lol: instynkt pozostaje i takie tam :lol:
Mina Twoja wymiata :mrgreen:
Awatar użytkownika
Kasik
Agilisowy Rezydent

Post autor: Kasik »

Jaskierku, ale ojciec z Tobą poleciał w kulki :strach: :lol:
Będzie Ci dobrze bez tych jajkow, zobaczysz :serce: :kotek:

P.s. Jak dzisiaj samopoczucie młodego? Wciąż obrażony? :mrgreen:
Awatar użytkownika
MoniQ
Agilisowy Rezydent

Post autor: MoniQ »

O matko, foch stulecia.... choć w sumie ciężko się dziwić ;-))
Jak się pacjent czuje? :kotek: :kotek: :kotek:
Awatar użytkownika
Jaskier
Agilisowy Rezydent

Pacjent czuje się już lepiej choć zaczynam tęsknić za dniem, gdy leżał w transporterze i nie DARŁ SIĘ.
Płacze, miauczy, jęczy mimo że zrobiłem wszystko co powinienem - świeża woda, mokre, suche, zabawa a dalej jest coś nie tak.,
Jeśli tak działa wycięcie jajek to chyba pójdę w poniedziałek, niech mu je wsadzą z powrotem ;-))
Jaskier biega, skacze, aportuje piłkę ale często liże rankę, co mnie niepokoi. :hm:
Zablokowany