Borgia, Arabica, Fado, Gatta, Negra, Raya, Ori, Perla, Vesper, Django, Ina, Bunia, Queenie, Junior i Kokido

Awatar użytkownika
Danusia
Agilisowy Rezydent

Re: Wątek dla "Starych"

Post autor: Danusia »

:milosc: Moja Ty miłości ale córusia podobna jest do Ciebie :mdleje: :serce: :serce: :serce: :serce: :mrgreen:

Najcudowniejszy niedźwiedziu na świecie niesamowicie piękny jesteś :mrgreen: ach i och ...........
Mysza
Hodowca
Hodowla: Forastero*PL
Kontakt:

Post autor: Mysza »

Bardzo się cieszę, że już jesteście na prostej :)
Awatar użytkownika
Sonia
Agilisowy Rezydent

Post autor: Sonia »

Co ja tu czytam :strach: Dorotko cieszę się, że z Fadusiem już lepiej, niech zdrowieje nasz tatuś szybciutko :kotek: :kotek: :kotek: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki:
Wyobrażam sobie ile nerwów się najadłaś. Dobrze, że masz taką fajną wetkę i udało się misia postawić na nogi.
Dziewczynki fajne, ale dla mnie naj to Bunia z tymi wielkimi patrzałkami, choć na razie netoperek :lol:
Awatar użytkownika
BabaJaga
Agilisowy Rezydent

Post autor: BabaJaga »

Ale bym go wyściskała i wyprzytulała! Ach!!! :milosc: :milosc: :milosc:
Awatar użytkownika
Dorszka
Administrator
Kontakt:

Post autor: Dorszka »

Wiecie, jak zawsze podkreślam, że metraż oczywiście jest ważny, ale one nas kochają i chcą być zawsze tam gdzie my :lol: Więc nieważne ile mamy metrów, każde pomieszczenie musi być przygotowane na najazd...

Miałam sporą robótkę w łazience, musiałam rozkręcić jedną półeczkę, pozbierać różne klamory, i potem je poskładać, nastękałam się bo praca w kucki, ale w końcu się dokonało. Wychylam się z łazienki, a tam taki widoczek :lol:
koty-1.jpg
Szóstka gnieździ się w moim małym przedpokoju, nawet Karmelek się załapał. Vesper leży z Arabiką, apokalipsa, ona nie znosi, żeby ja inny kot dotykał :wsciekly: W kadrze powinny być jeszcze Bunia i (I)Naszka, ale jak pobiegłam po telefon żeby zrobić zdjęcie, one za mną pognały i wróciły dopiero po chwili, jak się zorientowały, że znów będę w łazience a nie w pokoju. Na ich miejsce przyszedł Fado :facepalm:
koty-2.jpg
Awatar użytkownika
Danusia
Agilisowy Rezydent

Post autor: Danusia »

No i jak ich nie kochać :serce: :serce: :serce: :serce: :serce: :serce: :serce: :serce:

Cesarzowa matka Arabiczka oj przekazała to co ma najcenniejsze córuni :lol: :milosc:
Awatar użytkownika
asiak
Agilisowy Rezydent

Post autor: asiak »

Dobrze Danusiu mówisz... jak ich nie kochać :kotek: :kotek: :kotek: :kotek: :kotek: :kotek: :kotek: :kotek: :kotek: :kotek: :kotek: :kotek: :kotek: :kotek: :kotek: :kotek: :kotek: :kotek: :kotek:
Awatar użytkownika
Kamila
Agilisowy Rezydent

Post autor: Kamila »

Kochane Kotełki :serce: :serce: :serce: jeszcze tylko żeby sie do pomocy wzięły a nie tylko patrzyły ;-)) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Awatar użytkownika
yamaha
Genius Loci

Post autor: yamaha »

:lol: :lol: :lol: Przyznaj sie, ze przysmaczki trzymalas w dloni :rotfl:
Awatar użytkownika
Dorszka
Administrator
Kontakt:

Post autor: Dorszka »

yamaha pisze: 22 sie 2017, 07:57 :lol: :lol: :lol: Przyznaj sie, ze przysmaczki trzymalas w dloni :rotfl:
:nie:
Zpomniałam napisać, że to widoczek PO jedzeniu, wiedziałam że na trochę utknę z tym sprzątaniem, i tuż przed towarzystwo pochłonęło kilogram indyka :mrgreen: Żadnych przyziemnych skojarzeń :nie:
ODPOWIEDZ