Fusiu nie chciałabyś jeszcze jednego takiego małego dzikuska? No co ja mam zrobić, dzisiaj znowu nam siedział na silniku pod maską, to już trzeci raz go tam nakryliśmy
Bolek i Lolek i ich domek
- Sonia
- Agilisowy Rezydent
Re: Bolek i Lolek i ich domek
Cieszę się, że stadko ma się dobrze
Fusiu nie chciałabyś jeszcze jednego takiego małego dzikuska? No co ja mam zrobić, dzisiaj znowu nam siedział na silniku pod maską, to już trzeci raz go tam nakryliśmy
- Fusiu
- Agilisowy Rezydent
Soniu

Ja już z piątą plus M&M mam cyrk na kółkach, a tu jeszcze trzecia M w drodze
Będzie wesoło.
Jeśli to malutki kotek, to pewnie szybko znajdzie kochający domek
maluchy mają łatwiej, prawda 
Ja już z piątą plus M&M mam cyrk na kółkach, a tu jeszcze trzecia M w drodze
Będzie wesoło.
Jeśli to malutki kotek, to pewnie szybko znajdzie kochający domek
- Sonia
- Agilisowy Rezydent
Domku tu raczej nie znajdzie, to jest taki dzikusek i bardzo nieufny, jak zobaczy ludzia to ucieka w te pędy w pole.
Do nas przychodzi, jak nikogo nie ma w polu widzenia, pewnie wieczorami, albo rano.
Do nas przychodzi, jak nikogo nie ma w polu widzenia, pewnie wieczorami, albo rano.
- asiak
- Agilisowy Rezydent
Aż serce się raduje na widok zadowolonych kotełków 
- joakar
- Kamila
- Agilisowy Rezydent
Wspaniałe stadko
Henia mnie urzeka, moze dlatego, że jest taką boidupcią a ja do takich mam słabość
A jak Ty się czujesz? No i pisz, rzecz jasna jak zapasy sie kończą
Acha, i jeszcze sobie przypomniałam, a co u Farcika?
Acha, i jeszcze sobie przypomniałam, a co u Farcika?
- Fusiu
- Agilisowy Rezydent
Farcik ma się wspaniale. Troszkę grubasek, ale za to cudny. Jest rozpieszczany na wszelkie sposoby. Poproszę Teresę o zdjęcie, bo ja oglądam go niemal codziennie
Ostatnio czas spędza śpiąc na tv (tak, na tym z cieńszych) i nauczył już panciów, że przez połowę ekranu przebiega koci ogon

No wygrał chłopak los na loterii
Myślę intensywnie, czy Nowy nie mógłby też znaleźć swojego domu. Jako jedyny z pozostałych przydomniaczkow ma potencjał, choć wygląda troszkę jak obdartusek. Trzeba go porządnie oporządzić. Zobaczę jak się zachowa u weta, bo jedziemy na kasrację. Na pomoc w moim mieście nie mam co liczyć.
Dziękujemy za pamięć
Ostatnio czas spędza śpiąc na tv (tak, na tym z cieńszych) i nauczył już panciów, że przez połowę ekranu przebiega koci ogon
No wygrał chłopak los na loterii
Myślę intensywnie, czy Nowy nie mógłby też znaleźć swojego domu. Jako jedyny z pozostałych przydomniaczkow ma potencjał, choć wygląda troszkę jak obdartusek. Trzeba go porządnie oporządzić. Zobaczę jak się zachowa u weta, bo jedziemy na kasrację. Na pomoc w moim mieście nie mam co liczyć.
Dziękujemy za pamięć
- agniecha
- Agilisowy Rezydent
Farcik
mam do niego słabość
cieszę się , że jest szczęśliwy . Asiu nie powiedziałaś jak Ty się czujesz ? Na kiedy masz termin ?
- Yolla
- Agilisowy Rezydent
Super że stadko ma się dobrze
Trzymam kciuki żeby Nowy zdał egzamin na nakolankowego kotka i znalazł swojego ludzia
Fotki Farcika też chętnie obejrzę
Trzymam kciuki żeby Nowy zdał egzamin na nakolankowego kotka i znalazł swojego ludzia
Fotki Farcika też chętnie obejrzę
- Fusiu
- Agilisowy Rezydent
U mnie wszystko dobrze, dziękuję
Dzidzia rośnie i waży już 1470 g, a ja powoli zaczynam 30 tc. Także już z górki. Termin mam na koniec listopada. Czekam jedynie, aż mała znowu odwróci się główką na dół, bo po prawie 7 miesiącach postanowiła usadowić się nogami w dół. Może chce sprawdzić jak to jest.
Bardzo odczuwam tylko to, że nie mogę w pełni zajmować się moimi bezdomniaczki, ale to przejsciowe