Danusia pisze: ↑12 wrz 2017, 09:42
Jaskierku jesteś cudnym niedźwiadkiem będzie z Ciebie kawał Kocurra.
Poczytałam sobie Wasze wczorajsze "rozmowy" i dawno się tak nie uśmiałam bo bez okularów zaczęłam i co mi wyszło Jaskierku o Twoim Pańciu nie powtórzę .
I Ty, Brutusie?
Nawiązując do pluszaków ja okrutna w sierpniu oddałam dziewczynce tzn wnuczce naszego sąsiada misia Pauliny wzrostu 1,50 m ogromnego smoka którego dostała na roczek od taty i zabierał już tyle miejsca ,że przyszła na niego pora ale kocham takie misie wielkie
Ten ze zdjęcia to prezent "na pożegnanie" od ex - żebym o niej nie zapomniał.
Fucktycznie nie da się zapomnieć, skoro goście nie mają gdzie usiąść i po wieeeelu tłumaczeniach, co przy moim stole robi wielki pluszak
margita pisze: ↑12 wrz 2017, 20:58
Proszę mnie o nic nie podejrzewać (bo w tym wątku to niebezpiecznie) ... ale zauważyłam, że Jaskier ma też piękny puchaty ogon ... taki grubiutki ...
Tu nikt nikogo o nic nie podejrzewa a już na pewno nie ja
Na mnie wrażenie robią jego tylne łapy, zwłaszcza uda- wieeelkie kawały mięśni
Kaśka no żesz ten tego to ja nie wiedziałam ,że Ty ....... w kocich doopkach no jakby nie było twojego TŻta znam osobiście i bardzo Go lubię ciacho z niego niesamowite ,a Ty tu tak jawnie bez ogródek
Ja tam lubie kocie doopki, a uwieńczone takim grubasnym ogonem jak u Jaskierka to juz w ogóle Kocie udka tez lubie....no w ogóle całe koty bardzo lubię