Kolorado Amazing Aisha*PL i Kala Agilis Cattus*PL

Awatar użytkownika
maga
Hodowca
Hodowla: KRABRIKA*Pl
Kontakt:

Re: Kolorado Amazing Aisha*PL i Kala Agilis Cattus*PL

Post autor: maga »

I dobrze, że Kolorek ma Was, a Wy jego. Zdrówka dka Was wszystkich !!!! :)
Awatar użytkownika
Danusia
Agilisowy Rezydent

Post autor: Danusia »

Kochane Cioteczki i Wujkowie :serce: będę miał 5 pażdziernika zabieg stomatologiczny u pani doktor Klim.
Mama się strasznie boi , w przyszłym tygodniu idę do pani nefrolog z Lecznicy pani doktor bo muszę dostać kroplówki przed i po zabiegu przez kilka dni :strach: .
Podobno to wszystko po to żebym mógł jak najdłużej żyć ale ile to strachu :shock: :strach: .

Bardzo proszę trzymajcie kciuki za mnie żebym mógł jeszcze trochę porozrabiać ;-)) :serce: :poklon: ja Koloruś forumowy zbój :roll:
Awatar użytkownika
yamaha
Genius Loci

Post autor: yamaha »

:lol: Jaki zboj, tak niewinnie patrzacy kotek nie moze byc zbojem :kotek: :kotek:
:kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki:
Awatar użytkownika
Kamila
Agilisowy Rezydent

Post autor: Kamila »

Kolorusiu :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: mocno trzymam żebyś się nie bał i szybko wrócił do zdrówka :kotek: :kotek: :kotek: :kotek:
Awatar użytkownika
Luinloth
Agilisowy Rezydent

Post autor: Luinloth »

Ciocia cały czas trzyma :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: Cmok w słodki nosek :serce:
Awatar użytkownika
BabaJaga
Agilisowy Rezydent

Post autor: BabaJaga »

Nie martw się Kolorku. :kotek: :kotek: :kotek: Jeszcze będziesz rozrabiał, jak ten piany zając. :-D Mamusia też niech się dzielnie trzyma i nie denerwuje za bardzo. Musi być dobrze! :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki:
Awatar użytkownika
Justi_x
Agilisowy Rezydent

Post autor: Justi_x »

Danusia pisze: 22 wrz 2017, 06:26 Kochane Cioteczki i Wujkowie :serce: będę miał 5 pażdziernika zabieg stomatologiczny u pani doktor Klim.
Mama się strasznie boi , w przyszłym tygodniu idę do pani nefrolog z Lecznicy pani doktor bo muszę dostać kroplówki przed i po zabiegu przez kilka dni :strach: .
Podobno to wszystko po to żebym mógł jak najdłużej żyć ale ile to strachu :shock: :strach: .

Bardzo proszę trzymajcie kciuki za mnie żebym mógł jeszcze trochę porozrabiać ;-)) :serce: :poklon: ja Koloruś forumowy zbój :roll:

Doktor Klimm jest super!!!
Ma cudowne podejście zarówno do zwierzaków, jak i do ich opiekunów :)
Moja Lunka po zabiegu bardzo szybko doszła do siebie.
My poszłyśmy na pierwszy ogień- na 8 rano i odebrałam ją ok 9:30.
Oczywiście, strach jest ogromny, bo Lunka sercowa, ale wszystko przeszło super.
Nawet foch za duży nie był.
Awatar użytkownika
Danusia
Agilisowy Rezydent

Post autor: Danusia »

Justi_x zgadzam się z Tobą doktor Klim jest rewelacyjna pod każdym względem.

Kalutka już miała ząbki czyszczone przez Panią doktor i naprawdę jestem pod jej wrażeniem.
Koloruś został wymiziany kluch i nosiła go Pani doktor po Lecznicy :lol: jest niesamowicie ciepłą osobą
Tylko łobuz ma bardzo chore nereczki ledwo pracujace ;-( i chore serduszko ;-( i w tym rzecz ale pani doktor anestezjolog z którą pracuje doktor Klim tez jest świetna ,wiec mam nadzieję :kciuki: :serce:
Awatar użytkownika
asiak
Agilisowy Rezydent

Post autor: asiak »

Kolorusiu, będziesz jeszcze łobuzował, bo kto jak nie ty :kotek: :kotek: :kotek:
Trzymam ogromne kciuki :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki:
Awatar użytkownika
Justi_x
Agilisowy Rezydent

Post autor: Justi_x »

To fakt.
Pani anestezjolog również polecana przez doktora Niziołka- powiedział, że w dobre ręce oddaję moją Niunię.
A doktor Klim również mówiła, że pod opiekę tej Pani oddała swojego psa podczas zabiegu, więc ufa jej bardzo.
Mam nadzieję, że nerki i serduszko dadzą radę i Koloruś obudzi się lżejszy tylko o parę deko kamienia:)
ODPOWIEDZ