Witam wszystkich
Przeczytałam cały wątek Jaskra jednym tchem:)
Cudnie się czytało
Jestem tu od kilku dni więc nadrabiam czas i czytam forum.
Myślałam, że tylko ja zwariowałam na punkcie mojego futrzaka, ale ulżyło mi, że takich jest więcej
Jaskier faktycznie jest spory, ale mój król jest młodszy (7 miesięcy) a rozmiarami wygląda tak samo, więc to chyba u Brytków normalne.
Jak nauczę się wrzucać fotki, to przedstawię moje cudo
Gaspar pisze: ↑26 wrz 2017, 23:57
Myślałam, że tylko ja zwariowałam na punkcie mojego futrzaka, ale ulżyło mi, że takich jest więcej
Nie no... spoko... Nazwać kogoś wariatem, w jednym z pierwszych swoich postów, w jego własnym wątku... Ciekawie się znajomość zapowiada
A na poważnie - witaj kobito.
Jest osobny wątek o dodawaniu zdjęć, polecam serwis Fotosik.pl do ich przechowywania a na forum tylko wklejasz linki do nich - proste jak budowa cepa.
Zakładaj wątek swojego kota i wklejaj zdjęcia bom ciekaw tego Twojego ludojada
Albo jeszcze prosciej : pod wlasnym wpisem (jak go piszesz) bezposrednio na forum masz przycisk ZALACZNIKI.
Naciskasz, potem na "dodaj pliki", wybierasz zdjecie z kompa/tableta/telefonu czy z czego tam korzystasz i gotowe
A co do zdjęć wyrzucanych metodą Yam, to koniecznie zmniejszone do jakichś rozsądnych 800*600 px bo za większe na kiedyś Matka Założycielka wygna z serwera i skończą się słodkie bułki