Kolorado Amazing Aisha*PL i Kala Agilis Cattus*PL
- Kamila
- Agilisowy Rezydent
Re: Kolorado Amazing Aisha*PL i Kala Agilis Cattus*PL
Koloruś bańdziorek
na ostatnim zdjęciu wgląda jak gangster
cudny jest i puchaty. A jak tam ząbki?
- Danusia
- Agilisowy Rezydent
Zbój Kolorek dziękuje baaaaaardzo za wszystkie komplementy
, a ,że bandzior jest i on po prostu MUSI i już widziała na własne oczy wczoraj nasza kochana Mama założycielka
no łotr jeden koniecznie chciał molestować królewienkę władczynię szafy
no czort mordoklejka ,przytulas ale zbój
Kamilko
ale się porobiło dr Neska kazała zrobić porządek z ząbkami Kolorka poszłyśmy ,wiec moim zdaniem i zdaniem dr Niziołka do najlepszego stomatologa w Warszawie .
Dr Emilia Klim wysłała nas do nefrologa dr Magdaleny Kraińskiej-Łosek na konsultacje żeby być pewną czy Kolorek z tyloma wadami genetycznymi może mieć narkozę bo i serce i nerki .
Okazało się ,że Kolorek nigdy nie miał badanej tarczycy , nigdy nie miał wykonanego certyfikowanego USG ,wiec wszystko biegiem zrobiłysmy .
No cóż z badań wyszło ,ze Koloruś ma nadczynność tarczycy, stąd m.in. nadciśnienie
Dr Tworus guru od USG nerek powiedziała ,ze nereczki jeszcze sobie popracuję bo nie ma zlogów , nadciśnienia ani płynu
Teraz Kolorek miał kroplówki nowy lek na nadczynność tarczycy i ustawiamy go ,w poniedziałek idziemy do pani dr Łosek i jak już będzie dobrze umawiamy zbója na sanacje ząbków.
Natomiast dr Neska wyrzuciła Kolorka i mnie z listy swoich pacjentów ,jak się o wszystkim dowiedziała oczywiście pojęcia nie mam , ale po 6 latach prowadzenia Kolorka poinformowała mnie o swojej decyzji mailowo
Pozdrawiamy przyjacioł Kolorka
Kamilko
Dr Emilia Klim wysłała nas do nefrologa dr Magdaleny Kraińskiej-Łosek na konsultacje żeby być pewną czy Kolorek z tyloma wadami genetycznymi może mieć narkozę bo i serce i nerki .
Okazało się ,że Kolorek nigdy nie miał badanej tarczycy , nigdy nie miał wykonanego certyfikowanego USG ,wiec wszystko biegiem zrobiłysmy .
No cóż z badań wyszło ,ze Koloruś ma nadczynność tarczycy, stąd m.in. nadciśnienie
Dr Tworus guru od USG nerek powiedziała ,ze nereczki jeszcze sobie popracuję bo nie ma zlogów , nadciśnienia ani płynu
Teraz Kolorek miał kroplówki nowy lek na nadczynność tarczycy i ustawiamy go ,w poniedziałek idziemy do pani dr Łosek i jak już będzie dobrze umawiamy zbója na sanacje ząbków.
Natomiast dr Neska wyrzuciła Kolorka i mnie z listy swoich pacjentów ,jak się o wszystkim dowiedziała oczywiście pojęcia nie mam , ale po 6 latach prowadzenia Kolorka poinformowała mnie o swojej decyzji mailowo
Pozdrawiamy przyjacioł Kolorka
- Kamila
- Agilisowy Rezydent
Biedny Kolorus tyle choróbsk się do niego doczepiło i jeszcze problemy z tarczyca przypełzły
ale Ty masz Danusiu taką gwardię specjalistów, że z pewnością wyprowadzą zbója na prostą
A czemu dr. Neska Was wypisała z listy pacjentów, bo poszliście po konsultacje do innego specjalisty
w głowie mi się to nie mieści 
- asiak
- Agilisowy Rezydent
No, właśnie... co było powodem?
Kolorusiu, ty biedaku nasz kochany, jakby chorób było mało na jedną taką piękną kocinkę
- Justi_x
- Agilisowy Rezydent
Trafiliście na super specjalistów. Teraz Kolorek będzie dobrze ustawiony.Danusia pisze:Kamilkoale się porobiło dr Neska kazała zrobić porządek z ząbkami Kolorka poszłyśmy ,wiec moim zdaniem i zdaniem dr Niziołka do najlepszego stomatologa w Warszawie .
Natomiast dr Neska wyrzuciła Kolorka i mnie z listy swoich pacjentów ,jak się o wszystkim dowiedziała oczywiście pojęcia nie mam , ale po 6 latach prowadzenia Kolorka poinformowała mnie o swojej decyzji mailowo![]()
Pozdrawiamy przyjacioł Kolorka![]()
Jeśli chodzi o dr Neskę- na fb na grupie o barfie jest bardzo dużo negatywnych o niej opinii w sprawie prowadzenia kotów nerkowych.
Może i lepiej, że macie drugiego specjalistę?
Zdrówka i bezproblemowego zabiegu dla pięknego chłopaka!
- Danusia
- Agilisowy Rezydent
Odwiedziłam dzisiaj rano Bronusia Margitki i żeby dodać im m.in. otuchy
wstawiam Kolorka zdjęcia z poniedzialkowego ZABIEGU
TZN. 20.11. miał Koloruś zabieg sanacji paszczuchy ale w jego sytuacji gdy są bardzo chore nerki od urodzenia ,a serduszko słabsze bo ma HCM no to było to wyzwanie dla jego prowadzącej Pani doktor M. Kraińskiej -Łosek ,wiec był przebadany kilkakrotnie na wszystkie strony i odpowiednio przygotowany ,natomiast pięknie ząbki prześwietliła , wyczyściła i zabezpieczyła najlepsza moim zdaniem w Polsce stomatolog weterynaryjna dr Emilia Klim ( nie ma zabiegu ani stomatologicznego problemu którego doktor nie robi ,aparaty ortodontyczne też ! ) natomiast rewelacyjnie zaopiekowała sie Kolorkiem podczas zabiegu Pani doktor anestezjolog Małgorzata Łuczak i nie lada wyzwanie było to dla Pani doktor ( zresztą wujek google sam nieżle przedstawia Panią doktor
).
Takie zdjęcia dostałam od Pani doktor Emilki z sali zabiegowej

Bardzo dziękuje za tak wspaniałą opiekę Kolorka cudownym lekarkom
i zobaczcie kochani wszystko jest możliwe przy dobrej opiece 
TZN. 20.11. miał Koloruś zabieg sanacji paszczuchy ale w jego sytuacji gdy są bardzo chore nerki od urodzenia ,a serduszko słabsze bo ma HCM no to było to wyzwanie dla jego prowadzącej Pani doktor M. Kraińskiej -Łosek ,wiec był przebadany kilkakrotnie na wszystkie strony i odpowiednio przygotowany ,natomiast pięknie ząbki prześwietliła , wyczyściła i zabezpieczyła najlepsza moim zdaniem w Polsce stomatolog weterynaryjna dr Emilia Klim ( nie ma zabiegu ani stomatologicznego problemu którego doktor nie robi ,aparaty ortodontyczne też ! ) natomiast rewelacyjnie zaopiekowała sie Kolorkiem podczas zabiegu Pani doktor anestezjolog Małgorzata Łuczak i nie lada wyzwanie było to dla Pani doktor ( zresztą wujek google sam nieżle przedstawia Panią doktor
Takie zdjęcia dostałam od Pani doktor Emilki z sali zabiegowej

Bardzo dziękuje za tak wspaniałą opiekę Kolorka cudownym lekarkom
- yamaha
- Genius Loci
Lo rany, to pierwsze
Ja bym leciala ratowac kotka

Ja bym leciala ratowac kotka
- MoniQ
- Agilisowy Rezydent
Jaki grzeczny Koloruś
Dzielny pacjent

- Luinloth
- Agilisowy Rezydent
Ojej jaka minka

- Kamila
- Agilisowy Rezydent
Oj Koloruś tu już nie żaden zbój tylko biedulek wystraszony, minka z pierwszej foty
Yam poleciałabym ratować Kolorusia z Tobą