Już nie wiem która to próba....pani wet mnie przeklnie, to pewne...
Khaleesi & Mordimer
- MoniQ
- Agilisowy Rezydent
Re: Khaleesi & Mordimer
Mam dzisiaj wolne, żeby pozałatwiać różne sprawy, lekarze, urzędy i takie tam... Chciałam wykorzystać sytuację i złapać futrom siki do badania. I teraz oczywiście siedzę i pilnuję, a łobuzy ani myślą iść do wc
- Sonia
- Agilisowy Rezydent
MoniQ a nie próbowałaś nigdy wstawiać kota, żeby sikał na żądanie?
U mnie z Brysią i Tamisiem się tak dało. Tamisia tak na wieczór odstawiam, bo kładziemy się spać koło 24.00 i jak tylko się położę, to za jakieś 15 minut Tami włazi do kuwety i ja znowu musiałam wstawać. Dlatego teraz się nie patyczkuję, biorę pod pachę, wkładam do kuwety, ten robi siku, wywalam i się dopiero kładę.
Za to z Tobinkiem to się tak nie da, no za chiny nie wysika się, jak się go włoży do kuwety, no niewychowany jakiś taki
U mnie z Brysią i Tamisiem się tak dało. Tamisia tak na wieczór odstawiam, bo kładziemy się spać koło 24.00 i jak tylko się położę, to za jakieś 15 minut Tami włazi do kuwety i ja znowu musiałam wstawać. Dlatego teraz się nie patyczkuję, biorę pod pachę, wkładam do kuwety, ten robi siku, wywalam i się dopiero kładę.
Za to z Tobinkiem to się tak nie da, no za chiny nie wysika się, jak się go włoży do kuwety, no niewychowany jakiś taki
- MoniQ
- Agilisowy Rezydent
Zapomnij
Oczywiście dzisiaj się nie udało, Kaliska poszła spać po śniadaniu i dopiero teraz wyszła na światło dzienne, Mordimuś poszedł dokładnie wtedy kiedy pomyślałam, że muszę się w zacząć szykować do wyjścia i poszłam pod prysznic. Standard
- Kasik
- Agilisowy Rezydent
Czyli, że nic nie złapałas?
U nas to samo, problem, jeszcze z Kayą pół biedy, ale Tyson to wyłazi jak się zblize do kuwety
U nas to samo, problem, jeszcze z Kayą pół biedy, ale Tyson to wyłazi jak się zblize do kuwety
- BabaJaga
- Agilisowy Rezydent
Nasze kocurra zawsze spiesznie biegną do kuwety, gdy tylko świeżego piaseczku nasypię.
Natomiast na małe dzieci często działa puszczenie wody z kranu. Nie wiem, co na to koty, ale a nuż... 
- asiak
- Agilisowy Rezydent
Ja na noc zabierałam kuwety, chociaż bałam się, że załatwią się gdziekolwiek 
Rano bez problemu łapałam siuśki
Rano bez problemu łapałam siuśki
- Kamila
- Agilisowy Rezydent
ja tam jak nie złapię rano to łapię popołudniu, wg mnie to nie ma różnicy, przecież kot w nocy też podjada. Ja zamykam drzwi do łazienki na noc lub na czas kiedy idę do pracy, jak mimo wszystko nie ma chęci do sikania to ładuję wodę strzykawkami, tak, że w końcu nie mam mocnych, musi siknąć
, najdłużej czekałam 35 minut 
- Fusiu
- Agilisowy Rezydent
Cwaniaczki małe! Dla mnie to też zawsze stresujące jest echh.
Oby następnym razem się udało
Oby następnym razem się udało
- MoniQ
- Agilisowy Rezydent
- elwiska3
- Agilisowy Rezydent