Alvin xxx
-
Alvin xxx
Duzo sie u mnie wydarzylo, zdrowie troche podupadlo, nowa praca, szkola i trzeba bylo wybierac... hodowla zeszla na dalszy plan. Annabella wyjechala do Polski, Fiorella ma nowy, wspanialy dom a u nas został Alvin - kot idealnie miziasty, leniwy, brzunio wywalajacy do miziania jak tylko czlowieka zobaczy
- Kamila
- Agilisowy Rezydent
Re: Alvin xxx
ojej, zrezygnowałaś z hodowli i Fiori
- fado123
- Agilisowy Rezydent
Kotek jest przepiękny , szkoda bardzo że tak się ułożyło
- Kasik
- Agilisowy Rezydent
Witajcie z Alvinkiem
Kocurek jest sliczny
Kocurek jest sliczny
-
Fiorella po ciazy miala rujke za rujka, tracila wage i siersc, stresowaly ja dzieci kocie i ludzkie - teraz ma domek bez innych kotow i dzieci i jest szczesliwa, futerko sie odbudowalo, przybrala na wadze, a nowa mama ja uwielbia i rozpieszcza.
Ja poszlam do szkoly i jak dobrze pojdzie za 4 lata bede pielegniarka ze specjalnoscia z opieki paliatywnej,ale to wymaga bardzo duzo nauki, do tego praca na etacie i dwojka dzieci - z bolem serca (doslownym - kardiologa odwiedzam regularnie ) zdecydowalismy, ze czasu na kocieta miec nie bedziemy. Nic straconego, hodowla jest zarejsetrowana, jak sie sytuacja zmieni to zawsze mozna zaczac od nowa ;)
Na chwile obecna cieszymy sie jak wariaci z tego naszego chlopca bo jest przecudowny
Ja poszlam do szkoly i jak dobrze pojdzie za 4 lata bede pielegniarka ze specjalnoscia z opieki paliatywnej,ale to wymaga bardzo duzo nauki, do tego praca na etacie i dwojka dzieci - z bolem serca (doslownym - kardiologa odwiedzam regularnie ) zdecydowalismy, ze czasu na kocieta miec nie bedziemy. Nic straconego, hodowla jest zarejsetrowana, jak sie sytuacja zmieni to zawsze mozna zaczac od nowa ;)
Na chwile obecna cieszymy sie jak wariaci z tego naszego chlopca bo jest przecudowny
- Kasik
- Agilisowy Rezydent
Myślę, że podjęłaś słuszną decyzję
Cieszcie się Alvinkiem Powodzenia w szkole i kciuki za zdrowie
Cieszcie się Alvinkiem Powodzenia w szkole i kciuki za zdrowie
- Jaskier
- Agilisowy Rezydent
Ja również witam
Śliczny kociak, małe kotki mają coś ujmującego w swoich profilach, później pyszczki robią się poważniejsze, ale za młodu... czysta słodycz
Śliczny kociak, małe kotki mają coś ujmującego w swoich profilach, później pyszczki robią się poważniejsze, ale za młodu... czysta słodycz
- Luinloth
- Agilisowy Rezydent
Miło Cię widzieć ponownie Witaj słodziaczku
Czasami tak jest, że trzeba plany schować przynajmniej na jakiś czas do piwnicy, ot życie. Nowy domek Fiorki wysyła zdjęcia?
Czasami tak jest, że trzeba plany schować przynajmniej na jakiś czas do piwnicy, ot życie. Nowy domek Fiorki wysyła zdjęcia?
- MoniQ
- Agilisowy Rezydent
Witaj maluchu Słodziak z niego niesamowity