Walter Silver EstiBri*PL
- Charlotte
Re: Walter Silver EstiBri*PL
Prześliczne ma oczy 
-
Diazo
Fotki przy oknie to rozumiem, dość światła. Ale Emilka, czy standartowo w chałupie robisz zdjęcia z lampą czy bez? Bo te Twoje fotki są obłędne (kot oczywiście również). Tak się zastanawiam jak Ty to robisz. Czas wydaje mi się dosyć krótki, GO chyba spora bo nie widzę mydła. Ech, chętnie bym się do Ciebie udał na naukę 
- EmilkaR
Zdjęcia robię komórką, bez lampy, zazwyczaj w salonie w ciągu dnia, gdzie przez okno balkonowe (dwuskrzydłowe z bocznymi fixami) wpada dużo światła
Jeśli robię zdjęcia wieczorem to czasami włączam latarkę w drugim telefonie
-
Diazo
Teraz to tylko podziwiać te fotki robione komórką 
GO to głębia ostrości, im większa tym mniejsza szansa na nieostre tło. Jest uzależniona od przysłony. To tak w skrócie, dla Ciebie bez znaczenia bo Twoja komórka sprawdza się bardzo dobrze, moja niestety nie robi takich ładnych zdjęć. A zanim wyciągnę grzmota lustrzankę, zanim założę lampę, to obiekt a to się przemieści, a to się schowa. Stąd tak mało zdjęć na forum.
GO to głębia ostrości, im większa tym mniejsza szansa na nieostre tło. Jest uzależniona od przysłony. To tak w skrócie, dla Ciebie bez znaczenia bo Twoja komórka sprawdza się bardzo dobrze, moja niestety nie robi takich ładnych zdjęć. A zanim wyciągnę grzmota lustrzankę, zanim założę lampę, to obiekt a to się przemieści, a to się schowa. Stąd tak mało zdjęć na forum.
- EmilkaR
O dziękuję
to prawda, z telefonu jestem zadowolona
No pięknie, potrafisz wytłumaczyć co to GO, a nie możesz dodać kilku/kilkunastu/kilkudziesięciu... fotek Fionki ??
już łap za aparat i pokazuj Kicię 
No pięknie, potrafisz wytłumaczyć co to GO, a nie możesz dodać kilku/kilkunastu/kilkudziesięciu... fotek Fionki ??
- EmilkaR
Mój starszy Aniołek
Miesiąc temu.. gdy było jeszcze w miarę ciepło
Teraz zostaje już tylko kominek
- Sonia
- Agilisowy Rezydent
Słodziak mały
A z Walterkiem się koleguje?
A z Walterkiem się koleguje?
- asiak
- Agilisowy Rezydent
Fajna psinka 
- EmilkaR
Roksik z Walterkiem ogólnie się lubią.
Tylko mimo, że Rox ma 8 lat to zachowuje się jak szczeniaczek.
czasami jak był zbyt natarczywy to dostał łapką w łepetynkę.. więc teraz jest troszkę ostrożniejszy
A Walti.. cóż jak to Walti, gdy mama z Roxim przyjdzie, to ten zachowuje się jakby był mega poważnym Kocurem i z góry patrzy na psa który skacze i się cieszy jak szalony
Ale jak tylko zobaczy, że Roksik gania za jego ulubioną myszka, to się zapomina i znowu jest kociakiem, który zawsze musi pierwszy złapać zabawkę
Kocham te moje Stwory
Tylko mimo, że Rox ma 8 lat to zachowuje się jak szczeniaczek.
A Walti.. cóż jak to Walti, gdy mama z Roxim przyjdzie, to ten zachowuje się jakby był mega poważnym Kocurem i z góry patrzy na psa który skacze i się cieszy jak szalony
Ale jak tylko zobaczy, że Roksik gania za jego ulubioną myszka, to się zapomina i znowu jest kociakiem, który zawsze musi pierwszy złapać zabawkę
Kocham te moje Stwory
- Yolla
- Agilisowy Rezydent
Fajnie, ze Walterek podzielił się wątkiem z Rysiem
Weterynarz zdecydowanie do zmiany
Weterynarz zdecydowanie do zmiany