Guru Agilis Cattus*PL
- mimbla
- Kontakt:
- gosiaczek8807
- Sonia
- Agilisowy Rezydent
- Dorota
- Agilisowy Rezydent
marzenia się spełniająVanicca pisze:Ja wiem jakie u Was podejście do wystaw, ale ja bym BARDZO chciała widzieć oba futra na światówce w Poznaniu <oops> . Takie moje marzenie malutkie <roll> <gwiżdże> ...
Vannica przecież lato i wakacje już blisko ..... może w okolicy Będziesz, zapraszamy :->
- Dorota
- Agilisowy Rezydent
rozleniwiona Ruda Małpa

I oczywiście nasza stołówka .
Kotki są wciąż zachwycone . To jest jedyna rozrywka, któa się jeszcze nie znudziła totalnie zbalozowanym i znudzonym życiem Futrom . Nawet kiedy śpą to z pysiami zwróconymi w kirunku karmnika . Najzabawniejsze są polowania na ptaszki , czają się , czają a za moment łubudu łepetyną prosto w szybę
Najgorszy jest fakt, że mnie to obserwatorium wciągnęło również i obecnie całą trójką patrzymy w żywy telewizor bez umiaru <lol>

I oczywiście nasza stołówka .
Kotki są wciąż zachwycone . To jest jedyna rozrywka, któa się jeszcze nie znudziła totalnie zbalozowanym i znudzonym życiem Futrom . Nawet kiedy śpą to z pysiami zwróconymi w kirunku karmnika . Najzabawniejsze są polowania na ptaszki , czają się , czają a za moment łubudu łepetyną prosto w szybę

- manita
- Agilisowy Rezydent
- Kontakt: